Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum afectează sportul noile măsuri impuse de CNSU. Doar vaccinaţii şi persoanele trecute prin boală au acces la meciuri

Cum afectează sportul noile măsuri impuse de CNSU. Doar vaccinaţii şi persoanele trecute prin boală au acces la meciuri

Fotbal intern

Comentarii

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut din nou, alarmant, în România, astfel că au fost impuse noi restricţii de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Evenimentele sportive vor fi afectate de aceste măsuri. Doar persoanele vaccinate vor mai avea acces la acestea, după ce rata de infectare a atins 6 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, în Bucureşti.

Cum afectează sportul noile măsuri impuse de CNSU. Doar vaccinaţii au acces la evenimentele sportive

Creşterea numărului de cazuri de COVID-19 a adus o serie de noi măsuri de protecţie în Bucureşti, după ce rata de infectare a atins 6/1000. Sportul va fi, la rândul său, afectat de noile măsuri luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că, printre altele, la evenimentele sportive vor avea acces doar persoanele vaccinate şi cele trecute prin boala COVID-19, iar acestea se pot desfăşura cu 50% din capacitatea arenei.

„Peste 6 la mie păstrăm activităţile aşa cum sunt, activităţile economice, şi pentru HoReCa şi săli de sport şi alte activităţi, dar scoatem partea de testare, deci rămâne trecut prin boală şi vaccinat, pentru acces. Ni se spune de la specialişti că e mai sigură această variantă, cei care sunt testaţi se pot îmbolnăvi şi pot lua şi atunci pot să ajungă în ATI, există acest risc, se îmbolnăvesc şi nu se ştie cum va evolua boala. Pentru cei care sunt vaccinaţi sau au trecut prin boală riscurile sunt mai mici", a spus Florin Cîţu, premierul României, la TVR.

Afla mai multe despre: sportcovid-19masurimeciuri 

viewscnt
Articole similare