Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar fi restartat Dumitru Dragomir Liga 1, după pandemie: "Oameni care n-au nicio legătură cu sportul dictează programul!"

Cum ar fi restartat Dumitru Dragomir Liga 1, după pandemie: "Oameni care n-au nicio legătură cu sportul dictează programul!"

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (74 de ani) şi-a spus părerea despre modul cum ar fi restartat fotbalul din România. Fostul şef al LPF a declarat că, dacă ar fi fost după el, Liga 1 ar fi repornit încă de acum câteva zile şi a mai spus că varianta ca jucătorii să stea o perioadă lungă în cantonamente nu este una optimă pentru sportivi.

Liga 1 trebuie să se reia pe 13 iunie, oficial, după pauza forţată datorată Coronavirusului, iar Dumitru Dragomir ar fi dat drumul din nou la fotbal mult mai devreme. "Oracolul de la Bălceşti" ar fi vrut ca Liga 1 să se reia încă de pe 30 mai şi a lăudat faptul că în campionatul din Ungaria spectatorii vor avea acces la meci, în număr limitat.

"Părerea mea este că cei din fotbal au lăsat oficialităţile politice să le dicteze programul. Sunt oameni care n-au nicio tangenţă cu sportul. Eu mă duceam şi le explicam că fotbalul este o stare de spirit. Din antichitate, de la luptele de gladiatori... Sportul e în primele priorităţi ale unei naţii. Eu dădeam drumul acum, sâmbăta trecută. Cu public, cum au făcut ungurii. Ungurii sunt mai deştepţi ca noi în toate. Au stat jucătorii prea mult în cantonament, le-au impus asta nişte oameni care nu ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Dumitru Dragomir, la Look Sport.

Dragomir ştie ce să facă cluburile din Liga 1 dacă va exista vreun caz de COVID-19 la vreo echipă: "Dacă e vreun caz de Coronavirus, să se ducă la profesorul Cercel. Restul, să lase activitatea să meargă. Murim de foame, altfel, fraţilor. În trei luni, ne batem pe bucata de pâine!"
, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru Look Sport.

Emisiunea "Look Sport Live" este programată de luni până vineri, de la ora 10, pe Look Sport şi Look Plus.

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirliga 1coronavirusfotbal 

viewscnt
Articole similare