Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar fi? Şefii Barcelonei iau în calcul posibilitatea ca o altă echipă să achite clauza de 700 de milioane de euro pentru Messi!

Cum ar fi? Şefii Barcelonei iau în calcul posibilitatea ca o altă echipă să achite clauza de 700 de milioane de euro pentru Messi!

FC Barcelona

Comentarii

Directorul financiar al FC Barcelona, Pancho Schroder, consideră că este posibil ca grupările care îl vor pe Lionel Messi să nu fie descurajate de clauza de reziliere de 700 de milioane de euro pe care o are argentinianul la gruparea catalană, relatează skysports.com.

Messi şi-a prelungit contractul în noiembrie, însă Schroder este de părere că plecarea lui Neymar la Paris Saint-Germain, în august 2017, după achitarea unei clauze de reziliere de 222 de milioane de euro, arată că se poate întâmpla orice în privinţa transferurilor în fotbal.

“Am pus o clauză pe care o considerăm destul de mare pentru ca Messi să se retragă din actvitate de la FC Barcelona. Însă în urmă cu un an credeam că şi clauza lui Neymar este destul de bună pentru a-l ţine pe jucător, şi nu a fost aşa. Nu am un un glob de cristal pentru a spune ce va fi, aceste lucruri au început să fie un pic nebuneşti”, a spus Schroder pentru Sky Sports.

Afla mai multe despre: messila ligafc barcelonacontract 

viewscnt
Articole similare