Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum ar putea schimba Kevin Soni faţa Rapidului. Cristiano Bergodi: ”Aşa e acum şi cu noul transfer”

Cum ar putea schimba Kevin Soni faţa Rapidului. Cristiano Bergodi: ”Aşa e acum şi cu noul transfer”

Rapid

Comentarii

Rapid s-a întărit serios în atac, compartiment unde camerunezul Kevin Soni (25 de ani) a venit să fie o concurenţă serioasă pentru albanezul Albion Rrahmani. Antrenorul echipei, Cristiano Bergodi, a precizat cum ar putea arăta noua formulă de joc a giuleştenilor.

Rapid are de astăzi un nou atacant. Camerunezul Kevin Soni s-a alăturat formaţiei giuleştene, liber de contract după despărţirea de grecii de la Asteras Tripolis.

Bergodi a explicat ce poate aduce nou Kevin Soni la Rapid

Cristiano Bergodi a vorbit despre cel mai recent jucător care a ajuns sub comanda sa şi a subliniat care sunt principale calităţi ale acestuia.

Antrenorul italian a precizat cum ar putea arăta noua formulă de joc a Rapidului în momentul în care Kevin Soni va intra şi el în echipa de start.

”E un jucător care la 1.83 are 85 de kilograme. Nu este chiar un pivot, dar se pliază bine cu un alt atacant. Atunci putea fi Dugandzic şi cu Rrahmani pentru că se pliau bine. Dugandzic mai puternic, Rrahmani mai mobil, cobora între mingi, la combinaţie.

Erau un cuplu foarte bun. Aşa e acum şi cu noul transfer. Nu e un jucător la fel de puternic, dar e un jucător, are o înălţime bună. E un stângaci, are fuleu bun, e bun unu contra unu. Se poate juca şi cu doi atacanţi, depinde de moment. Depinde când îţi poţi permite luxul de a juca cu doi atacanţi. 

Un mijlocaş ofensiv poate face mai bine legătura decât doi atacanţi. Noi jucăm în acest sistem 4-2-3-1 cu atacant şi doi mijlocaşi care stau acolo, sunt mai defensivi ca un atacant, dar tot ofensivi”, a declarat Bergodi, conform Fanatik.

Kevin Soni a mai jucat de-a lungul carierei la formaţii precum Bordeaux, Girona sau Espanyol, dar ultimul său meci oficial jucat este în luna decembrie a anului trecut.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodikevin soni 

viewscnt
Articole similare