Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată 11-le ideal al fotbaliştilor care rămân liberi de contract în vară. Echipa care se poate lupta la titlu în orice campionat din lume!

Cum arată 11-le ideal al fotbaliştilor care rămân liberi de contract în vară. Echipa care se poate lupta la titlu în orice campionat din lume!
Comentarii

Messi, Sergio Ramos, Ibrahimovici sau Modric sunt doar câteva dintre starurile fotbalului mondial care pot semna gratis cu orice echipă, începând de astăzi. În mod evident, cea mai mare vâlvă se face în jurul transferului lui Messi.

Niciodată în istoria fotbalului atâtea vedete nu s-au aflat în zona incertitudinii. Zeci de fotbalişti de clasă vor rămâne fără contract din vară, iar în aceste şase luni îşi pot găsi angajamente.

Lionel Messi este primul pe listă. Argentinianul are de ales între Manchester City, PSG şi o echipă din Major League Soccer. Atacul echipei ideale a jucătorilor liberi din vară este completat de Ibrahimovic şi Aguero. Suedezul îşi trăieşte a doua tinereţe în fotbal la 39 de ani şi nu are de gând să se retragă.

Căpitanul lui Real Madrid are şi el o situaţie incertă. Sergio Ramos îşi doreşte să continue încă două sezoane, dar conducerea i-a oferit o prelungire a contractului pe un singur an. Iar PSG stă la pândă. Campioana Franţei îl ademeneşte cu 54 de milioane de euro pentru trei ani de contract.

Dacă Real va pierde unul dintre cei mai buni stoperi din ultima decadă, Barcelona s-a înţeles deja cu un fundaş central extrem de talentat. La 19 ani, Eric Garcia de la Manchester City a bifat deja patru meciuri în naţionala mare a Spaniei.

Echipa ideală a jucătorilor liberi din vară

  • Donnarumma - Hysaj, Sergio Ramos, Eric Garcia, Alaba - Wijnaldum , Calhanoglu,  Modric - Messi, Ibrahimovic, Aguero

Şi lista de pe banca de rezerve arată impresionant: Memphis Depay, Florian Thauvin, Angel di Maria, Arkadiusz Milik, Riqui Puig, Juan Bernat, Jerome Boateng, Lucas Vazquez şi Cavani.

material de Adrian Tănase
 

Afla mai multe despre: messisergio ramosibrahimovicagueromodric 

viewscnt
Articole similare