Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată 11-le pe care Zinedine Zidane vrea să-l alinieze în sezonul viitor la Real Madrid

Cum arată 11-le pe care Zinedine Zidane vrea să-l alinieze în sezonul viitor la Real Madridgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte de revoluţie, iar Zinedine Zidane este arhitectul noii ere galactice. Cei de la OK Diario au pus pe hârtie un 11 spectaculos cu toţi jucătorii vizaţi de tehnicianul francez.

Zinedine Zidane pare că s-a hotărât cum va arăta 11-le Realului în sezonul viitor. Cel puţin asta susţine presa spaniolă, care a alcătuit un prim 11 cu toţi jucătorii pe care francezul s-ar putea baza din vară la Real Madrid.

În ciuda faptului că Zidane îl place mult pe costaricanul Keylor Navas, alegerea sa pentru postul de portar din sezonul viitor va fi Thibaut Courtois, belgianul transferat de Real Madrid de la Chelsea. Ucrainianul Andreyi Lunin va fi rezerva de portar, iar Luca Zidane va rămâne al treilea portar al echipei blanco. În defensivă, apare numele lui Eder Militao, care ar avea rolul de a-l suplini pe Varane, fotbalist care şi-ar dori să plece de la Real Madrid.

Dacă Marcelo va alege şi el să o părăsească pe Real Madrid, alegerea lui Zinedine Zidane poartă numele Junior Firpo, fundaşul lateral de la Betis Sevilla.

La mijlocul terenului, OK Diario susţine că Zidane are două obiective mari: Paul Pogba şi Ngolo Kante. Dacă cei doi vor ajunge pe Bernabeu, Zidane va renunţa la Ceballos, Llorente şi Isco. În ofensivă, marea ţintă este Eden Hazard, fotbalist despre care MARCA scrie că ar fi deja aproape de o înţelegere cu Real Madrid. Brazilianul Rodrygo se va alătura lotului madrilenilor în vară, în timp ce atacantul dorit de Zidane este Luka Jovic, de la Eintracht Frankfurt. În schimb, Gareth Bale ar urma să o părăsească pe Real Madrid din sezonul viitor. 

sursa foto: OKDiario

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare