Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată cotele jucătorilor din Liga 2, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport. Un portar este cel mai bine cotat

Cum arată cotele jucătorilor din Liga 2, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport. Un portar este cel mai bine cotat

Liga 2

Comentarii

Portarul bulgar de la Petrolul Ploieşti, Georgi Kitanov este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 2, competiţie transmisă în direct de Telekom Sport. Goalkeeper-ul are o cotă de piaţa de 525 de mii de euro în acest moment.

El este urmat în clasament de alţi trei jucători din străinătate. Maxim Iurcu, atacantul formaţiei Gloria Buzău este moldovean. Cota sa ajunge la 400 de mii de euro, ceea ce-l face, al doilea cel mai bine cotat jucător al ligii secunde.

Fostul golgheter de la Gaz Metan şi Astra, Azdren Llullaku a ajuns la 32 de ani, dar are încă o cotă de piaţă de 350 de mii de euro. El este la egalitate pe locul trei cu Jhon Mondragon, columbianul adus de Petrolul Ploieşti. Doi rapidişti completează clasamentul: Cătălin Hlistei şi Alexandru Dandea, fotbaliştii cotaţi la 300, respectiv 350 de mii de euro.

Primul jucător al liderului FC U Craiova 1948 care pătrunde în top este Jeremy Huyghebaert, cu o cotă de piaţa de 300 de mii de euro.

Top 3 cei mai bine cotaţi jucători din Liga 2

  • 1. Georgi Kitanov - Petrolul - 525 de mii de euro
  • 2. Maxim Iurcu - Gloria Buzău - 400 de mii de euro
  • 3. Azdren Llullaku (Chiajna), Jhon Mondragon (Petrolul), Cătălin Hlistei (Rapid) - 350 de mii de euro

Afla mai multe despre: georgi kitanovpetrolul 

viewscnt
Articole similare