Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată echipa sezonului în Serie A dacă s-ar termina acum campionatul. Juventus şi Lazio dau cei mai mulţi jucători

Cum arată echipa sezonului în Serie A dacă s-ar termina acum campionatul. Juventus şi Lazio dau cei mai mulţi jucătorigalerie foto

Serie A

Comentarii

Serie A nu se mai joacă din etapa cu numărul 26, campionatul italia fiind prima competiţie importantă suspendată după ce a început epidemia de coronavirus. Who Scored şi Opta au alcătuit echipa sezonului până în acest moment.

Chiar dacă cele două echipe diferă mai mult sau mai puţin, un lucru este cert. Fotbaliştii de la Lazio şi Juventus au cele mai bune cifre din Serie A.

În echipa alcătuită de cei de la Who Scored, bazată pe media notelor primite de jucători în acest sezon, primele două echipe din Serie A dau fiecare câte trei jucători: Szczesny, Cuadrado şi Cristiano Ronaldo de la Juventus şi Acerbi, Luis Alberto şi Ciro Immobile de la Lazio. În rest, pe lângă doi jucători de la Atalanta, şi-au mai făcut loc Theo Hernandez de la AC Milan şi Chris Smalling de la AS Roma. 

Dacă în echipa alcătuită de Who Scored lipsesc fotbaliştii lui Inter, echipă care încă mai spera la scudetto până să piardă derby-ul Italiei cu Juventus, în primul "11" al celor de la Opta, echipa antrenată de Antonio Conte este reprezentată de fundaşul central De Vrij. 

De la Juventus a fost nominalizat şi Pjanic şi mai apare şi Fabian Ruiz de la Napoli. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: serie aechipa sezonuluilaziojuventus 

viewscnt
Articole similare