Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată pregătirea echipei pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. "Ne aşteaptă nouă finale la reluarea campionatului"

Cum arată pregătirea echipei pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1. "Ne aşteaptă nouă finale la reluarea campionatului"

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a anunţat, marţi, că echipa îşi va relua pregătirile după Anul Nou, iar apoi va susţine un stagiu la Mogoşoaia, care va include şi două meciuri amicale.

FC Argeş a anunţat programul pregătirilor din această iarnă. Ce spune Prepeliţă

Reunirea lotului este programată în data de 3 ianuarie, la stadionul Nicolae Dobrin. O zi mai târziu, alb-violeţii vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Piteşti. Apoi, timp de nouă zile, piteştenii se vor afla în cantonament la Centrul Naţional de Pregătire al FRF de la Mogoşoaia. În acest cantonament, staff-ul tehnic al echipei FC Argeş a programat şi două meciuri de verificare. Primul test este programat la 8 ianuarie, iar cel de-al doilea la 14 ianuarie, în ultima zi a acestui stagiu de pregătire centralizată.

Primul meci oficial al echipei FC Argeş din 2022 este programat la 21 ianuarie, pe propriul teren, cu Dinamo Bucureşti

Tehnicianul Andrei Prepeliţă îşi doreşte ca jucătorii săi să confirme aşteptările în partea secundă a sezonului. ”Sper să arătăm mult mai bine după perioada de pregătire centralizată pe care o vom efectua la Buftea. Îmi doresc ca toţi jucătorii să ajungă la acelaşi nivel de pregătire şi să stăm cât mai bine din punct de vedere fizic. În prima parte a campionatului am avut jucători care au venit pe parcurs. Nu erau puşi la punct cu pregătirea fizică şi a trebuit să îi aducem la un nivel cât de cât optim pentru a-i putea folosi. Am avut ghinionul să se mai şi accidenteze, iar apoi, când i-am pus din nou pe picioare, nu au dat randamentul scontat. Avem nevoie de întăriri pe posturile deficitare, în special în compartimentul ofensiv. Ne aşteaptă nouă finale la reluarea campionatului. Dacă vom reuşi să luăm cât mai multe puncte, avem mari şanse de a intra în play-off”, a afirmat Prepeliţă.

FC Argeş a terminat anul 2021 pe locul 8, cu 28 de puncte, cu patru mai puţine decât Universitatea Craiova, Farul Constanţa şi Rapid, ocupantele locurilor 5, 6 şi 7.

Afla mai multe despre: fc argesprepelita 

viewscnt
Articole similare