Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată seminfinalele Campionatului Mondial de handbal. Programul transmisiunilor Telekom Sport

Cum arată seminfinalele Campionatului Mondial de handbal. Programul transmisiunilor Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Tabloul semifinalelor de la Campionatul Mondial a fost complet abia după ultimul meci din grupele principale.

Norvegia a obţinut calificarea în urma unui duel decisiv contra Germaniei. Cine învingea ajungea în careul de aşi. Vicecampioana mondială a fost mai puternică şi a câştigat duelul de la Kumammoto  după un final de meci în care Silje Solberg le-a oprit pe nemţoaice să se apropie pe tabelă. Norvegia s-a impus cu 32-29 şi va juca în semifinale pentru a şasea oară în ultimele şapte ediţii

Norvegia va întâlni Spania în semifinale. Ibericele s-au duelat cu Rusia în ultimul meci din grupe şi aveau nevoie de o victorie pentru a nu mai depinde de nimeni, dar Rusia a fost de neînvins. Echipa antrenată de Ambros Martin şi-a continuat seria de victorii, s-a impus cu 36-26, în timp ce Spania a ajuns în semifinale datorită jocului rezultatelor.

Spania s-a calificat în semifinale pentru că Suedia nu a reuşit să învingă Muntenegru. Nordicele aveau nevoie de o victorie cu cel puţin 27 de goluri marcate. Nu au reuşit nici să câştige şi nici să înscrie atât de mult. A fost 11 la 11 la pauză şi 26 la 23 la final pentru Muntenegru, care se va duela pentru clasarea pe locurile 5-8.

Olanda va juca a treia semifinală consecutivă de mondial. După argint în 2015 şi bronz în 2017, batavele se vor duela pentru un loc în marea finală contra Rusiei, singura echipă care a câştigat toate partidele de la acest mondial. Olanda a ajuns în penultimul act după ce a învins Correa de Sud cu 40 la 33 în ultima partidă din grupe.

Vineri va fi ziua semifinalelor. Norvegia - Spania se va juca de la 10:30, iar de la 13:30 Rusia şi Olanda se vor duela pentru un loc în marea finală. 

SEMIFINALE CM HANDBAL

Norvegia - Spania, 13.12.2019, ora 10:30 - Telekom Sport 1
Rusia - Olanda, 13.12.2019, ora 13:30 - Telekom Sport 1  

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbal 

viewscnt
Articole similare