Experiențe împreună.
You are here:

Cum arată soţia lui Iker Casillas, Sara Carbonero, după ce a învins cancerul FOTO

Cum arată soţia lui Iker Casillas, Sara Carbonero, după ce a învins cancerul FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Sara Carbonero (36 de ani), soţia legendarului portar Iker Casillas (39 de ani), a trecut cu bine peste boala cu care s-a luptat şi i-a luat prin surprindere pe fanii săi cu schimbarea de look.

În mai 2019, Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, a dezvăluit pe contul personal de Instagram că a fost diagnosticată cu cancer ovarian: "Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. În urmă cu câteva zile, în cadrul unui control de rutină, medicii au descoperit o tumoare malignă şi am fost operată. Totul este bine şi din fericire am prins-o din timp, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să respect tratamentul", a spus Sara Carbonero.

GALERIE FOTO CU SARA CARBONERO ŞI IKER CASILLAS

Sara Carboero, ambasadoare UNICEF, a aflat că este bolnavă la scurt timp după ce revenise la Mediaset, după doi ani de absenţă. În ultimele luni a renunţat la munca în televiziune şi la contractele de publicitate. A continuat să lucreze pentru firma Slow Love pe care a înfiinţat-o împreună cu Isabel Jiménez, prezentatoare de ştiri, şi cu Mayra del Pilar, stilistă la Telecinco.

Veştile bune au venit pe finalul anului 2019. În noiembrie, jurnalista a încheiat cu succes chimioterapia, tratament pe care l-a urmat ca măsură de prevenţie după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar recent a publicat câteva imagini cu schimbarea de look la care a apelat. 

Casillas şi Carbonero s-au căsătorit în 2016, după o relaţie de şase ani. Împreună au doi copii, Martin şi Lucas, de şase, respectiv trei ani.

GALERIE FOTO CU SARA CARBONERO ŞI IKER CASILLAS

 

viewscnt
Articole similare