Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arătau PSG şi Manchester City în urmă cu 13 ani. Confruntarea directă din Champions League, astăzi de la 22:00, la Telekom Sport

Cum arătau PSG şi Manchester City în urmă cu 13 ani. Confruntarea directă din Champions League, astăzi de la 22:00, la Telekom Sport
galerie foto
Comentarii

Paris Saint-Germain şi Manchester City se întâlnesc marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport.

Dincolo de confruntarea dintre Leo Messi şi Pep Guardiola, una către care se îndreaptă foarte multe priviri, partida dintre PSG şi City este şi un duel între super ofensiva francezilor formată din Mbappe, Messi şi Neymar şi cea mai bună defensivă din Premier League. Dar, dincolo de aceste detalii, poate că este momentul unui remember.

Cum arătau PSG şi Manchester City în urmă cu 13 ani

Comparativ cu acum 13 ani când se duelau în Liga Campionilor, aproape totul s-a schimbat pentru cele două echipe. O altă eră, un alt fotbal, alte ierarhii. În 2008 Manchester City şi Paris Saint-Germain s-au confruntat pentru prima dată în Champions League, într-un meci încheiat la egalitate, scor 0-0. Nici una dintre echipe nu ştia că ambii vor deveni protagonişti ai fotbalului european şi mondial în câţiva ani.

Cum arăta Manchester City la confruntarea de acum 13 ani? Mark Hughes a trimis în teren un 11 format din Joe Hart în poartă, Zabaleta, Ben Haim, Dunne şi Garrido în defensivă, Elano, Kompany şi Ireland la mijloc, Darius Vassell, Sturridge şi Jo în ofensivă.

De partea cealălaltă, PSG a început cu Landreau între buturi, Traore, Camara, Bourillon şi Sakho în defensivă, Clement, Pancrate şi Makelele la mijloc, Rothen, Kezman şi Luyindula în ofensivă.

Recitirea 11-lui aliniat de PSG sau Manchester City în acel meci te face să te simţi puţin nostalgic pentru unele nume, dar te face şi să înţelegi cât de mult au evoluat cele două cluburi şi ce abis puternic au creat în comparaţie cu echipele de acum 13 ani. Cele două super puteri colectează astăzi numeroase trofee şi sunt printre cele mai râvnite cluburi pentru cei mai buni jucători din lume. 

În afară de câteva rare excepţii, aproape niciun jucător al acelui PSG de acum 13 ani nu a supravieţuit apariţiei, în 2011, a noului patronat. La City au supravieţuit pentru mulţi ani, Joe Hart, Zabaleta sau Kompany, fotbalişti care au devenit adevărate legende chiar şi după ce clubul a fost preluat de Khaldoon al Mubarak

Afla mai multe despre: psgmanchester city 

viewscnt
Articole similare