Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au apărut Mamut şi Vinicius în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan. Dinu Todoran, explicaţii şi pentru apariţia lui Vlad

Cum au apărut Mamut şi Vinicius în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan. Dinu Todoran, explicaţii şi pentru apariţia lui Vlad

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Dinu Todoran, a explicat surprizele din echipa de start pentru partida cu Gaz Metan. De asemenea, a vorbit şi despre întâlnirea cu fanii, de la baza din Berceni.

  • Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Gaz Metan: Vlad - Haruţ, Creţu, Vinicius, Şerban - Moruţan, Popescu, Tănase - Cordea, Mamut, Coman
  • Rezerve: Târnovanu, Creţu, Popescu, Stoica, Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic

Vinicius şi Mamut au debutat la FCSB cu Gaz Metan

FCSB a surprins în primul 11, pentru partida cu Gaz Metan, cu Ivan Mamut, Vinicius şi Andrei Vlad, cel care a fost criticat de Gigi Becali după eliminarea din preliminariile Conference League. 

Dinu Todoran a oferit ultimele informaţii din cadrul echipei: "Avem un lot valoros, jucători de valoare şi oricine poate începe titular. Vlad e un portar de echipă naţională, de care avem nevoie şi care se pregăteşte 100% şi e normal să ne bazăm pe el. 

Vinicius şi Mamut au răspuns bine şi mă aştept să facă un joc bun. S-au comportat bine la pregătiri şi îi vedem azi. Sper să marcheze Mamut. 

Întâlnirea cu fanii a fost constructivă. Fanii au zis că vor dăruire, atitudine şi i-am asigurat de aceste lucruri. Da, a venit şi Mirel Rădoi, e la cel mai înalt nivel. Am vorbit cu el, mi-a dat nişte sfaturi. În această seară e un meci greu, cu un antrenor (n.r. - Mihai Teja), care a fost la Steaua (n.r. -FCSB), dar noi suntem valoroşi. Ne cunoaştem foarte bine", a declarat antrenorul FCSB-ului. 

 

Afla mai multe despre: dinu todoranviniciusmamutfcsb gaz metan 

viewscnt
Articole similare