Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au apărut surprizele din echipa de start a FCSB pentru meciul cu Sepsi: "Lui i s-a descoperit o leziune fibrilară"

Cum au apărut surprizele din echipa de start a FCSB pentru meciul cu Sepsi: "Lui i s-a descoperit o leziune fibrilară"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a explicat alegerile în privinţa echipei de start din meciul cu Sepsi. Tehnicianul a întâmpinat mai multe probleme.

Toni Petrea, explicaţii pentru echipa de start din Sepsi - FCSB

Doi fotbalişti pe care Toni Petrea se bazează, Ianis Stoica şi Ovidiu Perianu, au probleme medicale, în timp ce Octavian Popescu e suspendat. Din centrul apărării a dispărut şi Vinicius, care a fost înlocuit cu Miron. 

Toni Petrea a oferit ultimele detalii despre lot. 

”Din păcate, am întâmpinat probleme cu jucătorul U21. Octavian Popescu e suspendat. Ianis Stoica a acuzat o problemă medicală după meciul cu Rapid, i s-a descoperit o leziune fibrilară de gradul întâi şi va sta trei săptămâni. Asta a fost. Perianu e accidentat şi el”, a declarat Toni Petrea.

”Vinicius a jucat aproape toate meciurile, s-a acumulat o stare de oboseală, am considerat că e bine să începem cu Miron şi Cristea. La Coman, încă se vede lipsa antrenamentelor cu echipa. S-a văzut şi la meciul cu Rapid că nu e la nivelul optim”, a anunţat Toni Petrea.

  • Echipa de start a FCSB: Târnovanu - Creţu, Cirstea, Miron, Radunovic - Olaru, Şut, Tănase - Cordea, Dumiter, V. Gheorghe
  • Rezerve: Vlad - Haruţ, Budescu, Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keşeru, Musi, Şerban

Afla mai multe despre: sepsi fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare