Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au decurs negocierile dintre PSG şi Messi? ”În ziua în care a fost anunţată plecarea sa, ​​am început să vorbim! Voia să vină la noi!” Preşedintele francezilor a dezvăluit tot

Cum au decurs negocierile dintre PSG şi Messi? ”În ziua în care a fost anunţată plecarea sa, ​​am început să vorbim! Voia să vină la noi!” Preşedintele francezilor a dezvăluit tot

Lionel Messi

Comentarii

Preşedintele lui PSG a oferit un interviu după ce Messi a susţinut conferinţa de presă oficială la Paris.

Messi a semnat cu PSG şi va încasa un salariu anual de 35 de milioane de euro. Contractul argentinianului se întinde pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. După conferinţa lui Messi, Nasser Al-Khelaïfi, preşedintele lui PSG, a acordat un interviu pentru pentru RMC Sport în care a vorbit despre mai multe subiecte. 

Oficialul francezilor a dezvăluit că negocierile au decurs foarte uşor, doarece Messi îşi dorea să semneze cu PSG. Mai mult decât atât, argentinianul a vrut să fie coleg în atac cu tânărul star francez, Kylian Mbbape.  

”Nu a fost dificil, sincer, pentru că voia să vină la Paris!”

”Am fost foarte rapizi, sincer. În ziua în care a fost anunţată plecarea sa din Barcelona, ​​am început să vorbim cu el. Nu a fost dificil, sincer, pentru că voia să vină la Paris şi am vrut să semnăm cu el. A fost foarte, foarte uşor.

Nu vreau să intru în detalii, dar a fost foarte rapid şi uşor. Am vorbit şi în trei-patru zile a fost posibil. Cel mai important pentru el ​​a fost că vrea să câştige şi să lupte pentru titluri. Vrem acelaşi lucru. Avem cu adevărat acelaşi obiectiv, iar asta a fost cel mai important. 

După aceea, desigur, are deja o mulţime de prieteni argentinienii aici, pe lângă Neymar şi alţii. Mi-a spus că vrea să joace cu aceşti jucători. Şi primul este Kylian. Vrea să joace cu Kylian, este foarte fericit că este aici cu Neymar şi cu toţi ceilalţi. Este ceva minunat. Dar încă nu am câştigat nimic. Trebuie să lucrăm pentru a câştiga. Avem o echipă foarte bună, dar trebuie să muncim în fiecare zi”, a spus preşedintele lui PSG, pentru RMC Sport.

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului. 

 

Afla mai multe despre: lionel messi-psg- nasser al-khelaïfi,  

viewscnt
Articole similare