Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au devenit Simona Halep şi Irina Begu din duşmance, cele mai bune prietene. Cadou cu dedicaţie pentru Irina, înaintea debutului la Dubai

Cum au devenit Simona Halep şi Irina Begu din duşmance, cele mai bune prietene. Cadou cu dedicaţie pentru Irina, înaintea debutului la Dubai

Simona Halep

Comentarii

Irina Begu şi Simona Halep au avut de-a lungul vremii multe momente din care s-ar fi putut înţelege că nu sunt cele mai bune prietene. De doi ani însă relaţia lor s-a îmbunătăţit constant, au şi jucat împtreună la dublu, iar acum Simona îi face şi cadouri Irinei, fie ele şi doar virtuale.

S-a spus de multe ori în trecut că între Simona Halep şi Irina Begu nu doar că nu există vreo prietenie, dar că cele două nici nu s-ar înţelege. Au existat şi declaraţii care să susţină aceste afirmaţii. "A fost cadou de Paşte", declara Halep ironic după un meci direct la Madrid, în care Begu i-a luat un set la zero. Halep a câştigat acea partidă.

De atunci însă a trecut multă, iar Halep şi Begu au jucat împreună pe tabloul de dublu al mai multor turnee. De curând, la Fed Cup au arătat că le leagă şi o prietenie. Simona a făcut pe hair-stylist-ul pentru Irina Begu înaintea duelul cu Cehia din Fed Cup. Acum, Simona i-a făcut şi un cadou Irinei. Înainte să se despartă, după meciul de Fed Cup, Simona i-a promis lui Begu că-i va trimite ceva special de la Dubai, întrucât Irina urma să meargă acasă, iar apoi, la Budapesta, iar Simona la Dubai. 

Halep şi-a ţinut promisiunea şi i-a trimis Irinei o poza promisă cu spectaculoasa fântână din Dubai, care "dansează" în ritmul muzicii. S-a întâmplat în seara de dinaintea debutului la turneul din Emiratele Arabe. 

Halep debutează azi la Dubai. În postura de cap de serie numărul trei, Halep a avut un prim tur liber. Va debuta în turul secund, în faţa lui Eugenie Bouchard, care a învins-o pe bielorusa Lapko, în runda inaugurală.

"Pot spune că sunt la un nivel ridicat, la fel e şi încrederea. Mă simt bine pe teren, o să lupt pentru fiecare meci. Sunt încrezătoare că am şansa mea de fiecare dată când mă aflu pe teren", a declarat Halep pentru site-ul WTA.

Halep şi Bouchard s-au întâlnit de patru ori până acum. Simona s-a impus de trei ori, iar canadianca o dată. Halep a câştigat la Indian Wells şi Turneul Campioanelor, în 2014 şi la Australian Open în 2018, iar Bouchard a câştigat în 2018, la Wimbledon.

Halep un are titlu la Dubai, cucerit în 2015. "Am amintiri plăcute de aici. Oriunde am câştigat un trofeu, m-am întors bucuroasă"

Afla mai multe despre: halepbegudubai 

viewscnt
Articole similare