Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au fost motivaţi jucătorii Rapidului înainte de meciul cu ASU Poli Timişoara: „V-am adus aici.. în templul fotbalului românesc”

Cum au fost motivaţi jucătorii Rapidului înainte de meciul cu ASU Poli Timişoara: „V-am adus aici.. în templul fotbalului românesc”

Liga 2

Comentarii

Rapid are azi meci în play-off-ul ligii secunde, cu ASU Poli Timişoara, de la 20:30 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Giuleştenii trag tare pentru promovarea în Liga 1.

Suporterii din Peluza Nord a Rapidului au publicat un videoclip în care liderul galeriei, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, în care fotbaliştii sunt motivaţi înainte de duelul cu Poli Timişoara.

Ce spune liderul galeriei de la Rapid:

„Este momentul să vă aducem aici, în templul fotbalului românesc, în sufrageria noastră, ca să simţiţi pentru ceea ce luptaţi. Să faceţi abstracţie de la toate grijile financiare, problemele de familie, să nu vă mai gândiţi la nimic. Vreau să vă gândiţi şi să luptaţi ca să veniţi să jucaţi aici, asta e cel mai important, primordial pentru voi. E statutul vostru ca jucători. Veţi fi primii care veţi călca pe această iarbă, care acum se montează.

Puneţi mâna şi duceţi Rapidul acolo unde trebuie să îl duceţi, e pe umerii voştri. Noi dacă eram în tribune umpleam toate stadioanele. V-am susţinut şi în pandemie, vă susţinem în continuare. Suferim foarte mult că nu suntem prezenţi pe stadioane şi aşa mai departe. Acum mingea e la voi. Puneţi mâna şi gândiţi-vă, arătaţi că sunteţi un grup. Mai e puţin şi gata, se trage linie.

„Cea mai mare dezamăgire, şi vorbesc în numele a mii de oameni, ar fi să inaugurăm această casă minunată în Liga 2”

Aşteptăm de la voi personalitate, să arătaţi că sunteţi mândri să purtaţi emblema Rapidului pe piept. Importantă e atitudinea, să fiţi un grup compact, aţi arătat că puteţi. Dacă nu aţi fi arătat, nu am fi purtat discuţii cu voi. Cea mai mare dezamăgire, şi vorbesc în numele a mii de oameni, ar fi să inaugurăm această casă minunată în Liga 2.

Ar fi cea mai ruşinoasă pentru toată suflarea rapidistă, din orice colţ al ţării. Nu avem cum, nici nu vreau să mă gândesc, ar fi calvarul vieţii! Vă promit tuturor în mod solemn că numele a fiecare dintre voi va fi aici pe stadion dacă promovaţi. Eu, Bocciu, şi cu toţi cei de aici vă promitem că o să facem o plachetă cu numele tuturor şi numele voastre vor dăinui aici”
, a spus şeful de galerie.

Clasament play-off Liga 2:

1. U Craiova 1948 49p
2. Rapid Bucureşti 46p
3. CS Mioveni 44p
4. Dunărea Călăraşi 43p
5. ASU Poli Timişoara 39p
6. Csikszereda 37p

Afla mai multe despre: rapidliga 2asu poli timisoara 

viewscnt
Articole similare