Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat cei de la AS Roma după ce au văzut că vor juca din nou contra lui CFR Cluj. Mesajul postat pe Twitter

Cum au reacţionat cei de la AS Roma după ce au văzut că vor juca din nou contra lui CFR Cluj. Mesajul postat pe Twitter
Comentarii

AS Roma o va întâlni din nou pe CFR Cluj într-o grupă de cupă europeană, după ce în trecut au mai jucat în Champions League. Italienii au reacţionat pe Twitter după tragerea la sorţi a grupelor Europa League.

CFR Cluj a avut noroc de o grupă accesibilă în Europa League. Tragerea la sorţi i-au adus adversare precum AS Roma, Young Boys şi ŢSKA Sofia. Dintre acestea, AS Roma reprezintă o mai veche cunoştinţă pentru CFR Cluj, care a avut chiar şi un moment de glorie pe Olimpico.

Cum au reacţionat cei de la AS Roma după ce au aflat că au picat cu CFR Cluj

Clujul este un oraş cunoscut pentru cei de la Roma. Mai întâi au fost adversari cu CFR Cluj în grupele Champions League, sezonul 2008-2009. Atunci, CFR Cluj a reuşit o victorie senzaţională în Italia, unde s-a impus cu 2-1. Este singurul succes pe care-l are CFR în disputele cu AS Roma. În retur, italienii au câştigat însă cu 3-1. AS Roma şi CFR Cluj au fost adversare şi în sezonul 2010-2011 al grupelor Champions League. Atunci, AS Roma s-a impus cu 2-1 în tur şi a fost 1-1 la Cluj. 

Oficialii echipei italiene nu au uitat de aceste meciuri şi au postat pe Twitter imediat după ce au văzut că au picat din nou cu CFR: ”Ne întoarcem să jucăm cu Cluj”, a fost mesajul echipei italiene. 

Afla mai multe despre: as roma 

viewscnt
Articole similare