Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat fanii lui Birmingham când au aflat că Diego Fabbrini a ajuns în România: ”Ce risipă de bani!”

Cum au reacţionat fanii lui Birmingham când au aflat că Diego Fabbrini a ajuns în România: ”Ce risipă de bani!”galerie foto

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani l-a transferat pe ultima sută de metri pe italianul Diego Fabbrini, un fotbalist care a mai trecut în cariera sa pe la formaţii ca Udinese, Palermo, Watford, Birmingham sau Middlesbrough. Ultima dată în Anglia, Fabbrini a evoluat pentru Birmingham, iar fanii grupării de pe St Andrew’s Stadium au reacţionat la aflarea veştii că jucătorul a ajuns în România.

Fabbrini este indiscutabil unul dintre cele mai interesante nume care au ajuns în fotbalul românesc. 2 milioane de euro a plătit Birmingham City pentru a-l transfera pe fotbalist în ianuarie 2016, asta după ce în 2010, Udinese plătea alte 3 milioane de euro pentru a-l aduce de la Empoli.

Diego Fabbrini (28 de ani) a fost un nume promiţător în Italia, iar în august 2012 avea să debuteze la prima reprezentativă, într-un amical cu Anglia.

În Anglia, italianul a lăsat o impresie foarte bună la Watford şi Millwall, pentru ca în sezonul 2015-2016 să marcheze de patru ori pentru Middlesbrough în 22 de partide. Birmingham l-a cumpărat în 2016, după ce îl avusese şi sub formă de împrumut.

Pentru stilul său de joc, fanii l-au supranumit ”Diego Maradona” şi i-au făcut chiar un cântec în care numele său era asociat cu numele marelui fotbalist argentinian.

La aflarea veştii că Diego Fabbrini a ajuns în România, fanii formaţiei din Birmingham au reacţionat în rubrica de comentarii a site-ului Birminghammail.co.uk. Iată câteva dintre reacţii:

Josh MacDonald: ”N-am înţeles niciodată de ce fotbalişti care sunt în mod evident extrem de talentaţi nu reuşesc la echipa noastră. Cât a fost împrumutat a controlat orice meci în care a jucat, când a semnat definitiv cu noi a fost un dezastru!”

Oliver Newman: ”Diego Fabbrini a fost unul dintre favoriţii mei. Ne lipseşte şi acum acel playmaker care pasează, driblează şi face lucrurile să se mişte. Mult succes Diego în viitor”

Lee Povey: ”Sper să-şi regăsească forma şi să câştige încredere. Îmi pare rău că nu ai reuşit la noi, Diego Fabbrini”

James Wu-Tang: ”Mare dezamăgire. Aveam mari speranţe de la el când l-a adus Birmingham”

Harry: ”Nu merita să rămână, locul lui nu era aici. A refuzat să se antreneze, s-a pregătit singur. În mod cert nu era printre favoriţii mei”

Nick Xydias: ”Diego Fabbrini, ce risipă de bani! Un transfer extrem de prost pentru Birmingham!”

  • 83 de meciuri a jucat Fabbrini în Championship

  • 83 de meciuri are în Serie B

  • 30 de meciuri are în Serie A

  • 17 partide a bifat în Segunda Division

  • 1 milion de euro este cota sa de piaţă în acest moment

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fc botoşanidiego fabbrinibirmingham 

viewscnt
Articole similare