Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat fotbaliştii Barcelonei când au aflat că Bartomeu şi-a dat demisia. Dezvăluirea presei spaniole

Cum au reacţionat fotbaliştii Barcelonei când au aflat că Bartomeu şi-a dat demisia. Dezvăluirea presei spaniole

FC Barcelona

Comentarii

Fotbaliştii Barcelonei au aflat despre demisia lui Josep Maria Bartomeu la hotel, la Torino, unde s-au deplasat pentru meciul cu Juventus, din grupa G a Ligii Campionilor. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00.

Jurnalistul spaniol Javi Miguel scrie că stafful şi jucătorii Barcelonei au aflat despre plecarea lui Josep Maria Bartomeu şi a echipei sale de conducere în timp erau la masă, la un hotel din Torino, iar reacţiile au fost mixte, între surpriză şi semne aprobatoare. Sursa citată scrie, pe Twitter, că jucătorii speră ca plecare lui Bartomeu să reducă din tensiunea de la echipă.

În plus, se pare că relaţia dintre Bartomeu şi unii dintre jucătorii Barcelonei era inexistentă. Messi şi Bartomeu n-au vorbit de luni bune, la fel şi Pique. Pe de altă parte, alţi jucători, precum Ter Stegen sau De Jong, aveau o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte de pe Camp Nou.

BREAKING NEWS | Josep Maria Bartomeu şi-a dat demisia de la FC Barcelona!

Marţi, 27 octombrie, preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu a anunţat că pleacă de la club, împreună cu întreaga sa echipă de conducere.  Josep Maria Bartomeu a devenit preşedintele clubului FC Barcelona în ianuarie 2014. În mandatul său a cucerit trei titluri de campion în Spania, 4 Cupe ale Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei, 1 Uefa Champions League, 1 Supercupă a Europei şi 1 Campionat Mondial al Cluburilor. El i-a succedat în funcţie lui Sandro Rosell.  

În perioada petrecută ca preşedinte pe Camp Nou, Bartomeu a fost în centrul mai multor scandaluri cu jucătorii, care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeubarcelonajucatoridemisiereactie 

viewscnt
Articole similare