Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat şefii lui Galatasaray după meciul incredibil făcut de Moruţan şi Cicâldău! ”Dacă va continua să joace aşa, va avea cifre frumoase!”

Cum au reacţionat şefii lui Galatasaray după meciul incredibil făcut de Moruţan şi Cicâldău! ”Dacă va continua să joace aşa, va avea cifre frumoase!”

Stranieri

Comentarii

Moruţan a avut un debut de vis la Galatasaray.

Galatasaray a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Kasimpaşa, în etapa a III-a a campionatului turc de fotbal. Cicâldău a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 32, după o pasă a lui Olimpiu Moruţan, aflat la primul meci în tricoul "cim-bom". Cicâldău a fost schimbat la pauză, cu Antalyali, iar Moruţan, în minutul 73, de Feghouli.

Prestaţia celor doi fotbalişti nu a fost trecută cu vederea de publicaţia turcă Fanatik, care a scris despre cei doi români. 

”Olimpiu Moruţan, care a arătat o prestaţie bună contribuind la două goluri în primul său meci la Galatasaray, a fost extrem de apreciat. Fotbalistul român de 22 de ani, care a pasat decisiv la golul lui Cicâldău şi a avut un rol important la golul lui Kerem şi-a făcut o imagine bună. 

Demonstraţia lui Moruţan că poate fi efectiv atât ca număr 10, cât şi ca winger a dezvăluit importanţa transferului său. Conducerea galben-roşie crede, de asemenea, că Moruţan are un mare potenţial după prestaţia din primul meci. 

Conducătorii au comentat: 'Dacă va continua să joace aşa, va avea cifre frumoase'. Încă un jucător român, Cicâldău, se numără printre cei care au primit puncte pozitive din partea echipei tehnice”, scriu turcii. 

Notele primite de cei doi români după prestaţia cu Kasimpaşa

Fostul jucător de la FCSB a primit nota 7,3 din partea celor de la WhoScored. Pe lângă pasa decisivă, Moruţan a mai reuşit trei driblinguri, două deposedări, iar 83 la sută dintre pasele sale au fost corecte.

Fostul decar al Craiovei a primit nota 7,1, după ce a reuşit 2 şuturi pe poartă, iar 81 la sută din pasele sale au fost corecte. Cea mai mare notă de la Galata a primit-o Kerem Akturkoglu, marcatorul celui de-al doilea gol.

Afla mai multe despre: moruţan-cicâldău-galatasary 

viewscnt
Articole similare