Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au trăit austriecii prima repriză a meciului cu România: "Tătăruşanu era bătut. Ce păcat!"

Cum au trăit austriecii prima repriză a meciului cu România: "Tătăruşanu era bătut. Ce păcat!"

Echipa națională

Comentarii

România - Austria se joacă la Ploieşti, iar naţionala lui Franco Foda caută revanşa după meciul tur.

Cotidianul Der Standard îşi ţine la curent cititorii cu desfăşurarea meciului din România. Iniţial, austriecii s-au declarat surprinşi de absenţa lui Ianis Hagi din primul 11 şi de schimbarea lui Foda, care l-a preferat pe Alessandro Schopf lui Reinhold Ranftl.

Der Standard a partia înaintea partidei pe o remiză. Cel puţin acesta a fost pronosticul dat de Martin Schauhuber, jurnalistul care asigură live-ul meciului.

Acesta a remarcat în minutul 8 presiunea românilor: "Marin a tras bine, dar fără mare pericol. A fost un şut care putea să-l păcălească pe portarul nostru Pervan, iar Alibec era acolo, pentru a produce daune".

Bara din minutul 21 a lui Gregoritsch a dat speranţe austriceilor: "Minunat assist-ul lui Lainer. Gregoritsch putea marca de la zece metri distanţă de poartă, dar bara i-a salvat pe români"

Kleine Zeitung, un alt cotidian austriac a fost surprins de formula de joc aleasă de Mirel Rădoi: "Este un 4-3-3 cu şase schimbări faţa de meciul cu Norvegia. Foda a făcut o singură schimbare şi trimite un 4-4-2 în teren. Am putea avea avantaj pe benzi şi în zona centrală. Se anunţă un meci de luptă" scrie sursa citată.

La bara lui Gregoritsch din minutul 21, Kleine Zeitung a reacţionat: "Tătăruşanu nu avea nicio şănsă. Păcat că mingea a lovit bara, ar fi fost un gol foarte frumos, în special datorită acţiunii lui Leiner"

Finalul primei reprize a adus concluzia că Austria este echipa mai dominantă. "Dragovic l-a marcat perfect pe Mitriţă, pe care l-a izolat complet de coechipierii săi. România are doar şansa şuturilor de la distanţă, Austria este echipa mai combinativă, mai dominantă"
 

Afla mai multe despre: austria-românia 

viewscnt
Articole similare