Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum comentează Gică Popescu forma FCSB-ului din ultimele etape: ”Noi am avut noroc”

Cum comentează Gică Popescu forma FCSB-ului din ultimele etape: ”Noi am avut noroc”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. Gică Popescu a vorbit despre perioada pe care o traversează roş-albaştrii în prezent.

Meciul jucat pe terenul din Cluj a început cu 10 minute mai târziu în urma unor probleme la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu. 

Condiţiile în care s-a jucat meciul au fost dure, din cauza temperaturilor extrem de scăzute şi a gazonului îngheţat. Cu toatea acestea, prima repriză a fost   Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, roş-albaştrii s-au impus în prima repriză.

În repriza secundă, lucrurile au luat o întorsătură. Însă, chiar dacă ardelenii au dominat terenul, fotbaliştii FCSB-ului au marcat. Edjouma a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88.

Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

Gică Popescu a vorbit despre perioada pe care o traversează gruparea bucureşteană. El a subliniat că echipa trece printr-o formă ”incredibilă”.

”FCSB trece printr-o formă incredibilă. Noi am câştigat cu şansă la Bucureşti, când am marcat, în prelungiri, două goluri”, a spus Gică Popescu, potrivit Antena Sport.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

Afla mai multe despre: gică popescu-fcsb-cfr cluj 

viewscnt
Articole similare