Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum comentează Helmuth Duckadam revenirea lui Vlad în poarta FCSB-ului! ”Mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce!”

Cum comentează Helmuth Duckadam revenirea lui Vlad în poarta FCSB-ului! ”Mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce!”

FCSB

Comentarii

Vlad a fost iertat de Becali şi a primit din nou şanse în poarta FCSB, dar Helmuth Duckadam consideră că portarul roş-albaştrilor este arogant.

Gigi Becali a fost supărat pe Vlad după ce a greşit în partida din preliminariile Conference League, iar FCSB a fost eliminată din competiţie. Patronul luase hotărârea să îl trimită pe Vlad înapoi la Universitatea Craiova, club de unde Becali a recunoscut că ”l-a furat” în 2017. 

Andrei Vlad a greşit în meciul retur cu Şahtior Karagandy, când FCSB a fost eliminată din Conference League, astfel că patronul Gigi Becali a luat decizia de a-l titulariza pe Cătălin Straton la partida următoare.

Însă Straton a evoluat doar în remiza scoasă de FCSB în deplasarea de la UTA, scor 1-1, în timp ce Andrei Vlad a revenit în poarta roş-albaştrilor la meciul cu Gaz Metan, câştigat de vicecampioana României cu 2-1.

Eroul de la Sevilla consideră că Vlad a fost arogant după ce a revenit în poarta FCSB-ului şi l-a sfătuit să fie mult mai modest. 

”Nu cred. După ultimul interviu, după ultimul joc, mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce. Pentru că eu cred că ar trebui să fie mult mai modest, calităţi are, important este să le fructifice”, a spus Helmuth Duckadam.

Ce a spus Vlad după ce a revenit în poarta FCSB-ului

”Pentru mine, n-a fost o surpriză revenirea mea în poartă. M-am pregătit bine şi trebuia să revin în poartă. Nu-mi făcusem niciun bagaj nici pentru plecarea la Craiova. A fost o perioadă dificilă, dar am trecut peste ea, iar acum trebuie să joc din ce în ce mai bine.

Sunt obişnuit cu criticile, eu trebuie să-mi văd de viaţa mea în continuare, iar timpul le va rezolva pe toate. Sunt la FCSB şi voi apăra aici până voi pleca de la această echipă.

Vreau acum să câştig trofee, dar, dacă va veni şi o ofertă de afară, voi analiza la momentul respectiv. Urmează un derby, n-am jucat niciodată contra Rapidului şi îmi doresc să joc acest meci cu tribunele pline. Este normal că ei să ne şicaneze, iar noi sperăm să le răspundem pe teren” , a declarat Andrei Vlad. 

Afla mai multe despre: fcsb-helmuth duckadam-andrei vlad 

viewscnt
Articole similare