Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum decurge la Craiova procedura de testare împotriva COVID-19. Suma investită săptămânal de către olteni: „E un nonsens” | EXCLUSIV

Cum decurge la Craiova procedura de testare împotriva COVID-19. Suma investită săptămânal de către olteni: „E un nonsens” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova face toate demersurile necesare pentru a fi cât mai bine pregătită în momentul reînceperii campionatului. Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, patronul alb-albaştrilor, Mihai Rotaru, a dezvăluit care sunt măsurile de precauţie pe care le-a luat pentru a îşi proteja fotbaliştii împotriva coronavirusului.

Mihai Rotaru nu rezonează însă cu ideea intrării fotbaliştilor în izolare pe parcursul desfăşurării etapelor care au mai rămas de disputat până la finalul campionatului.

„Am spus-o de la început este un nonsens ca jucătorii să fie obligaţi să intre în izolare împreună cu cei cu care locuiesc. Din punctul nostru de vedere, raportul jurudic pe care îl avem pe acest ordin al ministrului, este neconstituţional. Gândiţi-vă că un jucător are soţia care lucrează, cum să se izoleze împreună cu ea?

Adică practic obligă persoana respectivă să se izoleze acasă, nu ai cum să obligi aşa ceva, sau este cu părinţii sau cu bunicii, nu ai cum să obligi un alt om să se izoleze pentru activitatea celuilalt”
, a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

Rotaru susţine că toţi fotbaliştii echipei de pe locul 3 în Liga 1 au fost testaţi. Procedura nu s-a încheiat însă şi este destul de costisitoare.

„Cu excepţia lui Mirko Pigliacelli, toţi sunt în Craiova, astăzi am primit rezultatele testelor sunt negative, avem 50 de teste, nici un suspect de coronavirus. 260 de lei testul însemnând recoltare, analiză tot. Nu există norme în acest sens, dar noi le vom face săptămânal. Până în 3000 de euro, 2600, 2700 de euro, o testare”, a adăugat patronul Craiovei.

 

Afla mai multe despre: craiovacoronavirustesteliga 1rotaru 

viewscnt
Articole similare