Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum este văzut Dinu Todoran de jucătorii săi: ”Este un antrenor cu dorinţă de afirmare. Ne dă şi nouă din dorinţa lui”

Cum este văzut Dinu Todoran de jucătorii săi: ”Este un antrenor cu dorinţă de afirmare. Ne dă şi nouă din dorinţa lui”

FCSB

Comentarii

Cu Liga 1 pe punctul de a începe, Denis Haruţ a discutat despre sezonul ce urmează pentru FCSB, sub conducerea unui nou antrenor.

După ce au ratat titlul în ultimul sezon, Toni Petrea şi FCSB s-au despărţit, iar Gigi Becali a făcut decizia de a îl instala pe Dinu Todoran la conducerea echipei sale, deşi acesta nu are cea mai vastă experienţă. Fostul coordonator al academiei de la Voluntari va debuta pe banca ”roş-albaştrilor” joi seara, în faţa Botoşaniului.

Venit în iarna acestui an, Denis Haruţ ăşi va înfrunta fostul club în primul meci din acest sezon de Liga 1, sub conducerea noului antrenor. Fundaşul a discutat despre lupta ce urmează împotriva moldovenilor şi a dezvăluit câteva detalii despre caracterul lui Dinu Todoran. În plus, ”tricolorul” mic a afirmat că principalul obiectiv al FCSB-ului pentru următorul sezon este simplu: să câştige trofee.

Cum este văzut Dinu Todoran de jucătorii săi

”Va fi un meci (n.r. partida cu Botoşani) greu. Îi ştiu pe băieţii de acolo, ştiu cum se antrenează, ştiu ce dorinţă au, ce atitudine o să aibă, mai ales cu echipele mari. O să aibă atitudine, o să aibă dorinţă, o să aibă determinare şi 100% o să vrea să joace cât mai bine, ca şi noi, să ia cele trei puncte.

Domn' profesor (n.r. Dinu Todoran) îl ştiu de la meciul cu Malta la U21, când am jucat cu Malta la Giurgiu. Este un antrenor tânăr, cu dorinţă de afirmare. Ne dă din dorinţa lui şi nouă. (n.r. Cum vă adresaţi atunci când vorbiţi cu el?) Domn' profesor, Mister, fiecare cum îi este mai uşor.

Avem foame, foame de trofee, foame de a câştiga, foame de puncte, foame de tot. Suntem tineri şi de asta am venit aici toţi. Va fi o luptă ca şi campionatul trecut, până în ultima etapă”, a declarat Denis Haruţ.

FCSB şi Botoşani vor deschide sezonul 2021/2022 al Ligii 1, joi seara, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbdenis haruţdinu todoranfcsb botoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare