Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum evită FCSB carantina! Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă în Turcia cu echipa: "Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc"

Cum evită FCSB carantina! Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă în Turcia cu echipa: "Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e convins că echipa nu va sta în carantină după revenirea din Turcia. Omul de afaceri a anunţat ce se întâmplă în cantonamentul lotului condus de Toni Petrea.

FCSB a programat un amical în Turcia

FCSB a plecat în Turcia şi au apărut informaţii, conform cărora riscă să intre în carantină la revenirea în România. Totuşi, Gigi Becali a anunţat că nici nu se pune problema. Echipa şi-a programat şi un amical: ”Nu scrie în lege că trebuie să fie competiţie internaţională oficială. Am jucat şi o competiţie internaţională, cu o echipă din Turcia. Astăzi. Dacă s-a închis discuţia, hai s-o închidem. Azi, FCSB joacă o competiţie. Da, noi d-aia ne-am dus, ca să jucăm. Cum a jucat şi Aradul. A venit în ţară?Aşa venim şi noi. Aşa scrie în lege”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

”Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc, cum că această zonă este izolată. Noi am stat în hotel singuri, n-a existat nicio altă persoană care să stea cu noi, avem dovadă că am purtat măşti. Avem că am plecat cu charter, avem şi o hârtie, şi dovada că am jucat o competiţie internaţională.

Legea trebuie respectată în literă şi în spirit. Ce înseamnă spiritul? Ea este făcută ca să aibă un scop. Ţelul acestei legi este însănătoşirea şi neîmbolnăvirea oamenilor. Noi ne-am dus, ne-am carantinat în Turcia, ne-am izolat, ca să nu ne îmbolnăvim. Au fost echipe care au jucat la Mogoşoaia, unde era zonă galbenă. Au jucat şi fotbal şi au şi plecat cu vreo doi jucători pozitivi”, a explicat finanţatorul liderului din Liga 1.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcarantina fcsbantalyafcsb turcialiga 1 

viewscnt
Articole similare