Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Adrian Vasile înfrângerea cu Rostov Don + Sfat important pentru Neagu: ”Trebuie să înceteze, nu îi face bine”

Cum explică Adrian Vasile înfrângerea cu Rostov Don + Sfat important pentru Neagu: ”Trebuie să înceteze, nu îi face bine”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut clar partida cu Rostov Don din grupa A a Ligii Campionilor. În ciuda scorului echilibrat de la final, Rostov a condus chiar şi cu 12 goluri avans!

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia rusă Rostov-Don, în a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 30-27 (13-9).

”Am suferit foarte mult. Au fost situaţii pe care le-am irosit. Nu trebuie să existe relaxare ele trebuie să fie mai luptătoare. Nu pot spune că a fost o dezorganizare azi. CSM are o problemă, este clar, şi are nevoie de timp. Chiar dacă căştigam meciul de azi, tot aceelaşi erau problemele.

Jucătoarele de bază nu sunt la nivelul cel mai înalt din punct de vedere fizic. Banca noastra are nevoie să se sudeze mai bine. Vă garantez că echipa aceasta are un viitor, trebuie să credem în ele. Echipa aceasta va arăta mai bine”, a declarat antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile.

Neagu a avut o prestaţie modestă. Tehnicianul CSM-ului i-a luat apărarea, a explicat motivul formei slabe din acest meci, iar la final i-a oferit un sfat!

”Cristina este şi ea om, vine după 2 operaţii suferite în această vară. S-a antrenat trei zile, după a apărut o leziune musculară. După Neagu a fost la un turneu cu foarte multe meciuri, de aici porneşte totul.. Şi dacă am fi câştigat azi sau nu, Neagu nu ar fi arătat mai bine fizic!

Acolo este problema, am mai spus-o. Trebuie să nu mai fie critică cu ea, să înceteze, să se elibereze de presiunea care nu ii face bine!”, a declarat antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile. 

 Cristina Neagu a avut dificultăţi serioase în faza ofensivă (9 aruncări la poartă şi doar 2 goluri)!

În prima dispută din grupă, campioana României a pierdut în deplasare cu Team Esbjerg, scor 21-22, şi are 0 puncte după două etape.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestiadrian vasile 

viewscnt
Articole similare