Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Edi Iordănescu prestaţia FCSB-ului din meciul cu Craiova + Mesaj pentru Şumudică şi Petrescu: ”Nu este bine pentru fotbalul românesc ce fac”

Cum explică Edi Iordănescu prestaţia FCSB-ului din meciul cu Craiova + Mesaj pentru Şumudică şi Petrescu: ”Nu este bine pentru fotbalul românesc ce fac”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună cu 1-0 pe terenul lui FCU Craiova, în runda cu numărul 9 din Liga I.

Antrenorul echipei FCSB, Edi Iordănescu a vorbit despre importanţa celor trei puncte obţinute în deplasare, la Craiova. 

”Eu ştiu ca atunci când îţi doreşti să câştige campionate trebuie să te impui şi în astfel de jocuri. A fost un teren execrabil. Un adversar foarte bine organizat. Mă aşteptam la mai mult circulaţie a mingii, mai multă progresie. Noi am avut în prima repriză două situaţii bune. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi.

A fost o victorie muncită. Echipa a muncit, şi-a dorit. Nu e uşor să vii după un 6-0. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR. Farul. Este o etapă bună pentru noi. Punctele se mai şi pierd, de asta e important să câştigi! Nu a fost un joc spectaculos, recunosc. La 0-0 voiam să schimb ofensiv, să forţăm victoria. A venit golul şi am găndit-o altfel. Eu cred că am mutat bine, sunt două jocuri fără gol primit. Budescu şi-a luat şi el minutele.

Nu pot să comentez ce spune Adi Mutu, e supărat. Este un penalty de necontestat. A fost o imprudenţă. Este de necontestat penalty-ul. Nu îmi aduc aminte de decizii ciudate. 

Voi analiza totul, acum e totul la cald încă. Trebuie să pregătim Cupa după, care este importantă din 2 motive: pentru suporteri care pun preţ pe acest lucru şi ştiu eu asta. Iar al doilea motiv pentru club, pentru istorie”, a declarat după meci Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB. 

Întrebat despre conflictul dintre Marius Şumudică şi Dan Petrescu, Iordănescu a mărturisit: ”Am câştigat 3 trofee în 10 luni la CFR, deci nu poate să îmi conteste nimeni treaba. Ce s-a întâmplat între cei doi nu este bine pentru fotbalul românesc. Sunt exemple pentru generaţiile mai tinere şi sper să depăşească acest moment”, a declarat după meci Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB. 

Adi Mutu a fost de neoprit după înfrângerea cu FCSB: "Un arbitraj şmecheresc, o ruşine!"

Afla mai multe despre: edi iordanescufc u craiovamarius sumudicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare