Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică jucătorii lui Academica Clinceni forma slabă din play-off: „Nu reuşim să ţinem ritmul”

Cum explică jucătorii lui Academica Clinceni forma slabă din play-off: „Nu reuşim să ţinem ritmul”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Academica Clinceni, în runda 3 din play-off-ul Liga 1.

Cele două echipe se află pe ultimele două poziţii în clasamentul din play-off. Botoşani are 25 de puncte, iar Clinceni 22.

Cebotaru, fotbalistul Academicii, a vorbit despre partida de azi şi a mărturisit că se simte lipsa lui Ilie Poenaru, care este infectat cu noul coronavirus şi se află în izolare.

„Am venit la Botosani cu gândul să luăm primele puncte din play-off. Am muncit foarte mult, ne-am dorit, dar ceva n-a ajuns azi. Cred că am avut şi ghinion, am ajuns de multe ori la poarta lor, dar rămâne de lucrat la ultimul şut. Cred că nu am luat deciziile potrivite, când am intrat în careu la ei. Evident, pentru noi e o pierdere foarte mare că nu e antrenorul cu noi, dar suntem cu el mereu la discuţii. Am vrut să jucăm azi la victorie, fiindcă aveam nevoie de o victorie azi sau primele puncte. Cred că nu am meritam să pierdem. Eu sunt convins că o să facem puncte în play-off-ul ăsta”, a declarat Eugeniu Cebotaru.

„Încă nu reuşim să facem puncte, să ţinem ritmul acestui play-off. Azi zic eu că am jucat de la egal la egal cu Botoşani, însă ei au fost cu goluile, noi cu ratările”, a mărturisit Răzvan Patriche, fotbalistul lui Academica.
 

Afla mai multe despre: academica clinceniplay-off 

viewscnt
Articole similare