Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică jucătorii lui Dinamo înfrângerea de la Mediaş: ”Atât s-a putut. Trebuie să muncim mai mult”

Cum explică jucătorii lui Dinamo înfrângerea de la Mediaş: ”Atât s-a putut. Trebuie să muncim mai mult”

Dinamo București

Comentarii

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în primul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1.

Steliano Filip, jucătorul echipei Dinamo, a vorbit după meci despre situaţia echipei sale şi despre infrângerea de la Mediaş.

”Atât s-a putut. Până la marcarea primului gol, jocul a fost echilibrat. Am avut posesia, am avut cinci, şase cornere. Dar execuţia respectivă a făcut diferenţa. 

Trebuie să muncim mai mult. Să strângem rândurile. Este un moment greu din istoria clubului. Ttebuie să intrăm pe teren să demonstrăm că merităm să purtăm tricoul acesta.

Când eşti la Dinamo nu trebuie o motivare in plus. Fiecare meci e important şi de asta trebuie să avem personalitate in joc. Nu. Nu am venit să vorbesc de colegi. Sunt supărat pe mine că trebuia să dau mai mult. Nu este cred jucător care să fie mulţumit azi!”, a declarat Steliano Filip.

Sperăm să vină rezultatele pozitive, trebuie să muncim mai mult!”

Cosmin Matei, de asemenea, nu a fost mulţumit de prestaţia sa şi a colegilor săi de: Jocul a fost decis la acele execuţii. ”Nu am mai avut timp să egalăm, că reacţia noastră a venit târziu. Aşa a gândit mister jocul. Am reuşit să reducem din diferenţă,dar nu am mai avut timp să egalăm. 

Incercăm să legăm cât mai bine relaţiile din joc. Dar asta nu se poate in 10 zile. Sperăm să vină rezultatele pozitive, trebuie să muncim mai mult!”, a mărturisit Matei. 

Dinamo este pe locul 15 in Liga I, cu doar 7 puncte! 

Afla mai multe despre: dinamosteliano filipcosmin matei 

viewscnt
Articole similare