Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a făcut Donald Trump viaţa un coşmar unui fost antrenor de la CFR Cluj: ”Cel mai greu job din cariera mea”

Cum i-a făcut Donald Trump viaţa un coşmar unui fost antrenor de la CFR Cluj: ”Cel mai greu job din cariera mea”

CFR Cluj

Comentarii

Fostul antrenor al echipei CFR Cluj, portughezul Paulo Sergio antrenează în Iran. El a dezvăluit presei din Scoţia cum politica preşedintelui american i-a îngreunat vizibil profesia de antrenor în această ţară.

Paulo Sergio a terminat campionatul din Iran pe locul 9 cu formaţia Sanat Naft Abadan. Politica dusă de preşedintele american Donald Trump în relaţia cu Iran a afectat grav economia ţării, susţine tehnicianul portughez. Cădea liberă a dolarului american a făcut practic imposibilă misiunea fostului tehnician de la CFR Cluj de a transfera jucători pentru formaţia sa.

Ca urmare a faptului că preşedintele SUA încearcă să reducă exporturile de petrol ale Iranului (principala sursă de venit din această ţară), economia ţării are de suferit. O mare parte dintre jucătorii formaţiei Sanat Naft caută să se transfere acum ca fotbalişti liberi de contract.

Sergio, nu duce lipsă de oferte, dar mărturiseşte cu regret: ”Am terminat acum o săptămână sezonul. E posibil să rămân aici, dar la o altă echipă. Voi lua o decizie zilele viitoare. A fost cel mai greu job din cariera mea. Când am venit, lucrurile stăteau altfel. Între timp, odată cu sancţiunile impuse de domnul Trump, valoarea dolarului a scăzut. Toate cluburile au probleme, iar mulţi jucători sunt neplătiţi. Am fost nevoit să folosesc mulţi juniori, dar am câştigat 5 din ultimele 6 meciuri. Iran este o ţară uriaşă, iar aici găseşti foarte multe talente. Mentalitatea este bună, fotbaliştii au caractere puternice, sunt tehnici şi nu sunt deloc scumpi. Păcat, cu o mai bună organizare puteam face lucruri minunate împreună” a explicat Paulo Sergio pentru presa scoţiană.

Sergio a antrenat CFR Cluj în 2012-2013 perioad în care a dus CFR în 16-imile Europa League unde a pierdut cu Inter Milano, 0-5 la general.

Afla mai multe despre: paulo sergiocfr clujdonald trump 

viewscnt
Articole similare