Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a marcat Steaua viaţa şi cariera marelui Gennaro Gattuso: "Acesta a fost visul meu"

Cum i-a marcat Steaua viaţa şi cariera marelui Gennaro Gattuso: "Acesta a fost visul meu"

Fotbal intern

Comentarii

Gennaro Gattuso, care în prezent o antrenează pentru AC Milan, a jucat timp de 12 ani pentru clubul rossonero, dar ataşamentul său faţă de ceea ce înseamnă AC Milan a început cu mult înainte de anul 1999, atunci când a semnat cu "diavolul milanez" şi este în strânsă legătură cu o echipă românească.

Gattuso şi-a început cariera la Perugia, iar de acolo a ajuns în mod mai mult sau mai puţin surprinzător în Scoţia, la Glasgow Rangers. A mai trecut un sezon pe la Salernitana până să ajungă la marele Milan, chiar dacă acest club era în inima lui încă de când era copil, după cum recunoaşte actualul antrenor: "Milan a fost tot timpul visul meu, pentru că ţineam cu această echipă de când eram copil"

"Când Milan a câştigat Cupa Campionilor împotriva Stelei, tatăl meu m-a dus să văd parada jucătorilor. Visul meu a fost dintotdeauna să ridic acel trofeu în culorile Milanului", îşi aduce aminte Gattuso, într-un interviu acordat pentru DAZN Italia. 

Bineînţeles, Gattuso face referire la finala Cupei Campionilor din 1989, atunci când Steaua a pierdut cu 0-4 meciul de pe Camp Nou. Gullit şi van Basten, ambii cu câte o dublă, au fost cei care au înscris pentru echipa antreantă de legendarul Arrigo Sacchi. 

În cealaltă parte, Anghel Iordănescu i-a trimis în teren pe: Silviu Lung - Dan Petrescu, Ştefan Iovan, Bumbescu, Ungureanu - Minea, Tudorel Stoica (c), Hagi, Rotariu - Lăcătuş, Piţurcă, iar de pe bancă a mai intrat Gabi Balint. 

Afla mai multe despre: gennaro gattusoac milansteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare