Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a urat ”la mulţi ani” un antrenor din Liga 1 lui Răzvan Lucescu: ”Am vrut să mă las de fotbal, dar el m-a salvat. Vorbim tot timpul”

Cum i-a urat ”la mulţi ani” un antrenor din Liga 1 lui Răzvan Lucescu: ”Am vrut să mă las de fotbal, dar el m-a salvat. Vorbim tot timpul”

Fotbal intern

Comentarii

Astăzi este ziua de naştere a lui Răzvan Lucescu. "Juniorul" de altă dată a ajuns la vârsta de 50 de ani. Greu de crezut pentru mulţi după felul cum arată antrenorul lui PAOK.

Dan Alexa a jucat sub comanda lui Răzvan Lucescu, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională. Actualul tehnician de la Dunărea Călăraşi a ţinut să-i ureze ”la mulţi ani” antrenorului de la PAOK Salonic povestind câteva momente importante din cariera sa: ”Despre Răzvan, ce pot să spun decât că este antrenorul care după foarte mult timp m-a rechemat la echipa naţională, asta a fost prima şi mie mi-a dat foarte multă încredere. Este antrenorul care atunci, şi tu m-ai certat, la Legia, la Varşovia, am luat roşu şi am vrut să mă las de fotbal, şi a fost omul care s-a pus scut pentru mine şi la o săptămână am luat roşu şi cu Steaua, s-au legat aşa, una după alta, şi chiar mă gândeam că ar fi timpul să mă las. Am mai jucat bine mersi încă doi ani şi am jucat şi în Cipru, unde am câştigat foarte bine şi am fost foarte apreciat. Este antrenorul care mereu a avut încredere în mine, vorbesc cu dânsul tot timpul pe mesaje sau chiar şi la telefon” a spus Alexa.

”Mă bucur că trăieşte ceea ce trăieşte acum, pentru că după un an în care a trăit mari dezamăgiri, anul trecut să câştige campionatul în Grecia, într-adevăr, cu suporterii, cred că sunt cei mai frumoşi suporteri, sper să nu greşesc, din Europa, suporterii lui PAOK. Merită toate lucrurile astea, pentru că, în primul şi în primul rând, pe lângă faptul că este un antrenor foarte bun, Răzvan tot timpul a arătat că este şi un caracter deosebit. Toţi jucătorii l-au iubit. Dacă nu toţi, marea majoritate, şi tot ceea ce i se întâmplă acum, sunt fericit pentru el” a mai adăugat Dan Alexa în conferinţa de presă de după partida cu FC Voluntari (1-1). 

Afla mai multe despre: dan alexarăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare