Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum încearcă să se salveze Mourinho cu un transfer de panică! 120 de milioane de euro pentru un star mondial

Cum încearcă să se salveze Mourinho cu un transfer de panică! 120 de milioane de euro pentru un star mondial

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho se află într-o situaţie disperată la Manchester United. Jocul echipei nu funcţionează, câteva dintre vedetele de pe Old Trafford îl vor demis, fanii au ajuns să-l huiduie, iar relaţia cu patronatul e îngheţată.

În aceste condiţii, Mourinho pare mai aproape de demitere decât de a cuceri vreun trofeu important la United. Totuşi, profitând de faptul că are o clauză uriaşă în cazul în care ar urma să fie demis, ”Specialul” încă are postul asigurat.

Mai mult, Mourinho încearcă acum să-i convingă pe şefi că e nevoie de suflu nou la echipă. Antrenorul portughez cere un buget uriaş pentru perioada de mercato din iarnă, în dorinţa disperată de a reuşi să îndrepte lucrurile cât mai repede.

Italienii anunţă că United e gata să ofere 120 de milioane de euro pe Dybala, iar Juventus n-a spus ”nu” din prima. ”Bătrâna Doamnă” ar fi de acord să se despartă de argentinian, dar doar în două condiţii. Suma de transfer să fie de 170 de milioane de euro, iar mutarea să fie perfectată în vară, la finalul sezonului, asta pentru că Juve vrea să câştige Liga Campionilor în acest an.

Afla mai multe despre: mourinhotransferdybalajuventus 

viewscnt
Articole similare