Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi explică Leo Grozavu primul gol primit de Sepsi: "Există prafuri care ne adorm în aer" VIDEO

Cum îşi explică Leo Grozavu primul gol primit de Sepsi: "Există prafuri care ne adorm în aer" VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a vorbit la finalul meciului pierdut, 0-2, cu FC Voluntari despre situaţia de la echipă pe care o antrenează.

Antrenorul lui Sepsi nu îşi explică de ce echipa sa a primit un gol cu capul, imediat după pauză, de la cel mai scund jucător de pe teren. 

"Nu au funcţionat mai multe. Suntem într-o perioadă în care este destul de greu, am acumulat multă oboseală. Lotul nu ne permite să schimbăm foarte mulţi jucători, dar asta este, va trebui să terminăm acest campionat şi la finalul sezonului să facem o analiză serioasă. 

De fiecare dată se întâmplă ceva, există prafuri care ne adorm în aer... nu e prima dată. Oboseală îşi spune cuvântul", a spus Grozavu la flash interviul de la finalul partidei. 

Grozavu nu se termină de retrogradare şi este sigur că elevii săi vor reuşi să evite această contraperformanţă, însă este de părere că există în lot fotbalişti care nu mai sunt atât de implicaţi: "Nu mă îngrijorează, acest campionat îl vom termina rămânând în prima ligă. Sunt alte probleme, dar vor fi rezolvate la finalul sezonului. Ne-a prins foarte nepregătiţi această pandemie.

Se pare că avem mici probleme, sunt unii care nu au nicio direcţie. Sunt problemele noastre de vestiar, le vom rezolva. Cei care vor să rămână vor face tot posibilul".

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare