Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi face loc în echipă PERLA dorită de Gigi Becali! Transferul pe care FCSB îl poate rezolva în plin sezon

Cum îşi face loc în echipă PERLA dorită de Gigi Becali! Transferul pe care FCSB îl poate rezolva în plin sezon

Superliga

Comentarii

Perioada de transferuri în Liga 1 s-a încheiat, însă FCSB poate profita de regula conform căreia cluburile din România pot legitima în continuare jucători liberi de contract şi să pună mâna pe internaţionalul român Gicu Grozav.

Grozav a devenit o opţiune pentru Becali după ce a refuzat ofertele venite în vară, iar acum poate semna cu orice echipă din postură de jucător liber de contract. Dorit şi de Dinamo, club pentru care a şi jucat în urmă cu trei ani, mijlocaşul ofensiv ar putea fi convins de FCSB cu o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar.

Două variante pentru Grozav
Gicu Grozav este un fotbalist polivalent, care poate juca pe orice post în spatele unui vârf împins. Decarul naţionalei se simte cel mai bine în flancul stâng al liniei mediene, însă de-a lungul timpului a dovedit că poate juca fără probleme atât în centru, cânt şi în banda dreaptă.

FCSB are dubluri pe posturi în acest moment, însă venirea lui Grozav ar reprezenta fără îndoială un plus, în condiţiile în care jucătorii tineri avuţi sub comandă de Dică au dat dovadă de inconstanţă în acest start de sezon şi au avut momente în care au clacat, în meciurile cu miză.

În vârstă de 27 de ani, Grozav are 25 de meciuri în tricoul naţionalei şi a arătat că nu e afectat de miza partidelor importante.

Dacă transferul se va realiza, Grozav ar putea să fie folosit în flancul stâng, caz în care s-ar lupta pentru titluarizare cu Florinel Coman şi Florin Tănase.

Totuşi, fostului dinamovist i-ar putea fi mai uşor să intre în primul 11 al FCSB în zona centrală, în spatele lui Gnohere, acolo unde au fost folosiţi în acest sezon Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan.

Afla mai multe despre: gicu grozavtransferfcsb 

viewscnt
Articole similare