Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a ”ajutat” Mourinho pe Gigi Becali să câştige un munte de bani. Întâmplări curioase din ultimii ani

Cum l-a ”ajutat” Mourinho pe Gigi Becali să câştige un munte de bani. Întâmplări curioase din ultimii ani

Superliga

Comentarii

Din când în când, numele lui Jose Mourinho este adus în discuţie când Gigi Becali vrea să obţină bani mulţi pentru vreun jucător. Însă niciodată managerul portughez n-a făcut vreun transfer de la FCSB.

Jose Mourinho este prieten cu familia Becali, amiciţie intermediată de Ioan Becali. Iar Gigi Becali pare că încearcă să profite la maximum de această prietenie. În ultimii ani, de fiecare dată când a avut vreun vârf de generaţie, patronul FCSB a ieşit şi a declarat că jucătorul respectiv este monitorizat inclusiv de Jose Mourinho.

Ultimul caz de acest gen este cel al lui Dennis Man, despre care patronul FCSB spune că a fost subiectul unui transfer la Manchester United, unde ar fi fost dorit de... Jose Mourinho. A fost însă doar un caz dintr-o serie de astfel de situaţii. Totul a pornit în 2008, când Jose Mourinho era la Inter şi a venit într-o vizită în România.

Atunci, portughezul a discutat despre transferul lui Mirel Rădoi. De altfel, atunci chiar au existat negocieri şi a fost singura situaţie în care un jucător de la FCSB a fost aproape să ajungă sub comanda lui Jose Mourinho.

Ce jucători ”a vrut” Mourinho de la FCSB în ultimii ani:

  • August 2008 - Mourinho s-a arătat interesat de transferul lui Mirel Rădoi. Portughezul era atunci la Inter Milano. Rădoi a ajuns ulterior la Al Hilal, iar FCSB a primit atunci 6 milioane de euro.
  • Decembrie 2013 - Mourinho îl vrea pe Chiricheş la Chelsea. Fundaşul a ajuns la Tottenham pentru o sumă record, aproape 10 milioane de euro.
  • Iunie 2014 - Mirror a scris că Jose Mourinho îl vrea la Chelsea pe Iasmin Latovlevici. Fostul internaţional român a plecat liber de contract de la FCSB şi a semnat cu Genclerbirligi.
  • August 2016 - Gigi Becali a anunţat că Jose Mourinho este interesat de Nicolae Stanciu. Mijlocaşul a semnat însă cu Anderlecht, în schimbul a 8,2 milioane de euro.
  • Septembrie 2018 - Gigi Becali a anunţat că Mourinho s-a interesat de transferul lui Dennis Man.

Afla mai multe despre: gigi becalijose mourinhofcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare