Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a făcut Jose Mourinho să plângă pe Cristiano Ronaldo: ”Lucrurile s-au încins atât de tare încât am fost obligaţi să intervenim!”

 Cum l-a făcut Jose Mourinho să plângă pe Cristiano Ronaldo: ”Lucrurile s-au încins atât de tare încât am fost obligaţi să intervenim!”
Comentarii

Luka Modric povesteşte în autobiografia sa un episod mai puţin cunoscut al scandalului care a izbucnit la Real Madrid între Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho.

Două nume uriaşe din fotbalul mondial, două caractere diferite, doi oameni care inspiră şi în acelaşi timp, intrigă. Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho au colaborat bine la început la Real Madrid, dar spre final, lucrurile s-au deteriorat serios între cei doi.

Luka Modric povesteşte în autobiografia sa un episod mai puţin cunoscut al conflictului dintre Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho.

”Reacţia lui Mourinho m-a surprins” scrie Luka Modric. ”Aveam 2-0 în finala Cupei, iar Cristiano nu a venit cu omul său în marcaj, la o aruncare de la margine. Jose s-a enervat imediat. Cei doi s-au certat minute bune la marginea terenului. Am intrat la cabine apoi la pauză şi l-am văzut pe Cristiano foarte supărat. Aproape că plângea” mai scrie Modric.

”Fac tot ceea ce pot, dau absolut totul, şi el mă critică” le-a transmis Cristiano colegilor săi.

Modric continuă: ”Mourinho a intrat în acel moment în vestiar şi l-a criticat din nou pe Cristiano, pentru că nu-şi îndeplineşte sarcinile de joc în timpul meciului. S-au încins atât de tare lucrurile, încât doar intervenţia noastră, a jucătorilor, a oprit o eventuală bătaie în toată regula” mai scrie Modric în autobiografia sa.

Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho au lucrat totuşi excelent la Real Madrid. Legendarul atacant al madrilenilor a marcat 168 de goluri în 164 de meciuri sub comanda lui Mourinho. Cei doi au cucerit în mandatul tehnicianului portughez trei trofee pentru Real Madrid.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojose mourinhoreal madridluka modric 

viewscnt
Articole similare