Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a găsit Săndoi pe Miculescu pentru a-i da vestea că îl va înlocui pe Mihăilă la România U21: ”Am luat legătura cu el”

Cum l-a găsit Săndoi pe Miculescu pentru a-i da vestea că îl va înlocui pe Mihăilă la România U21: ”Am luat legătura cu el”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi (58 de ani), a oferit detalii despre convocarea lui David Miculescu (22 de ani) în locul lui Valentin Mihăilă (23 de ani), accidentat în meciul României cu Elveţia.

Accidentarea lui Valentin Mihăilă de la partida României cu Elveţia, pe care a decis-o prin cele două goluri marcate în ultimele minute, i-a dat bătăi de cap lui Emil Săndoi.

Selecţionerul naţionalei de tineret a României a fost nevoit să-l înlocuiască pe ”eroul” primei reprezentative după ce acesta a devenit indisponibil.

Cum l-a găsit Săndoi pe Miculescu pentru a-i da vestea că îl va înlocui pe Mihăilă la România U21

Valentin Mihăilă, care era eligibil şi pentru România U21 la Euro 2023, a fost înlocuit de David Miculescu, jucătorul FCSB-ului care nu făcea parte din lotul final iniţial anunţat de selecţioner.

Totodată, şi Alex Cîmpanu, de la Universitatea Craiova, l-a înlocuit pe Constantin Grameni, de la Farul Constanţa, tot din cauza unor probleme medicale.

Acum însă, Emil Săndoi a detaliat cum i-a inclus atât pe Miculescu, cât şi pe Cîmpanu, pe lista finală de jucători pentru Campionatul European de tineret.

”(n.r. despre Cîmpanu şi Miculescu) Foarte bucuroşi au revenit şi a fost un aspect care m-a încântat. Când am luat legătura cu ei, i-am simţit fericiţi, avem şi noi o experienţă... Bucuria lor era una foarte sinceră şi asta spune foarte multe.  

(n.r. unde i-aţi găsit?) I-am găsit, doar am lucrat cu ei, nu a trebuit să-i căutăm foarte mult.  

Miculescu a fost acasă, a avut câteva zile libere, dar am luat legătura cu el, a făcut mişcare, a avut program de antrenamente pe care l-a respectat, iar Cîmpanu era deja cu echipa”, a declarat Săndoi, la conferinţa de presă.  

De asemenea, Emil Săndoi a comentat şi afirmaţiile făcute recent de Antonio Sefer, jucătorul Rapidului care a nu a fost inclus în lotul pentru Euro.

România U21 va debuta la Euro 2023 în compania reprezentativei similare a Spaniei, astăzi, de la ora 21:45, pe Stadionul Ghencea din Bucureşti.

Afla mai multe despre: david miculescuemil sandoieuro 2023romania u21 

viewscnt
Articole similare