Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a îmbărbătat Burleanu pe Contra după criticile primite în presă

Cum l-a îmbărbătat Burleanu pe Contra după criticile primite în presă
Comentarii

Cosmin Contra a pierdut doar trei meciuri pe banca tehnică a echipei naţionale, dar a trebuit să suporte în ultima perioadă multe critici din partea suporterilor şi a presei.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu i-a luat partea actualului selecţioner şi a dezvăluit ce i-a transmis pentru a-l îmbărbăta: ”Trebuie să ne gândim, e unul dintre jucătorii emblematici ai României, un antrenor tânăr, un antrenor care a reuşit totuşi să conducă echipa naţională şi de fiecare dată să înscriem. Ceea ce nu este puţin. Este şi el afectat de toate... dar i-am spus, indiferent cine a fost selecţioner la echipa naţională, a trebuit să treacă prin aceeaşi situaţie” a spus Răzvan Burleanu după meciul cu Malta.

Burleanu: ”Suntem la mâna noastră!”

Despre calificarea echipei naţionale la Euro 2020, preşedintele FRF a subliniat că marele avantaj al tricolorilor este faptul că România depinde încă de ea: ”Hai să fim optimişti în momentul de faţă. Să ne gândim acum la meciurile cu Feroe şi Norvegia, staful tehnic să pregătească foarte bine aceste meciuri, să le putem câştiga, Şi în continuare avem şanse. Până la urmă, partea bună e că suntem la mâna noastră”.

Burleanu crede că România va avea însă şanse mici la calificare dacă va trebui să joace fără suporteri: ”Cu siguranţă, e un mare dezavantaj. E un mare handicap” a recunoscut Burleanu.

 

Afla mai multe despre: burleanucontra 

viewscnt
Articole similare