Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a sfidat Cosmin Matei pe Liviu Ciobotariu! Dioszegi recunoaşte: "S-a făcut că nu aude. E clar că a existat un conflict" | EXCLUSIV

Cum l-a sfidat Cosmin Matei pe Liviu Ciobotariu! Dioszegi recunoaşte: "S-a făcut că nu aude. E clar că a existat un conflict" | EXCLUSIV
Comentarii

Liviu Ciobotariu are de rezolvat şi situaţia lui Cosmin Matei. Antrenorul mai are doar două etape pentru a convinge conducerea că merită să-şi păstreze postul de antrenor, dar mijlocaşul l-a sfidat în meciul din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara.

Cum l-a scos din sărite Cosmin Matei pe Liviu Ciobotariu. Laszlo Dioszegi: "Încercăm să rezolvăm conflictul"

Acţionarul Laszlo Dioszegi a dezvăluit certurile din interiorul vesiarului de la Sepsi, iar afaceristul a vorbit şi despre banca tehnică. 

La Orange Sport, Laszlo Dioszegi a spus în ce condiţii rămâne Liviu Ciobotariu, care trebuie să producă rezultate în etapele următoare cu Petrolul şi Rapid. 

Iar ultimul meci, din Cupa României, a adus mai multe probleme. Pe lângă eliminarea din competiţie, Liviu Ciobotariu a fost sfidat de Cosmin Matei, unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi. 

Concret, Dioszegi susţine că mijlocaşul a ignorat indicaţia antrenorului de a nu executa o fază fixă în Corvinul - Sepsi, 1-0, în Cupa României. De altfel, Cosmin Matei a fost schimbat în minutul 14. 

La o zi distanţă, patronul a spus că decizia îi aparţine antrenorului. 

"Azi am vorbit cu domnul Ciobi, am discutat. Antrenorul zice că Matei s-a făcut că nu aude la lovitura liberă executată. E clar că a existat un conflict între ei, iar cu discursul meu sper să revină tot la normal. 

Matei nu e exclus din lot, nu facem asta. Încercăm să rezolvăm conflictul, sperăm să nu se mai întâmple. Eu am zis din start că chestiile astea se rezolvă în interiorul vestiarului, fără noi (n.r. - conducătorii). Am avut un discurs despre felul nostru de a gândi, n-am discutat despre relaţia Matei - Ciobi. E treaba lor, asta se rezolvă în vestiar. 

La noi toţi antrenorii au fost suverani, niciodată nu ne-am băgat nicio secundă, toţi antrenorii pot confirma. 

Dacă Ciobi consideră că nu are nevoie de Matei, e dreptul lui să decidă. Eu doar am încercat să mediez conflictul doar dintre jucători, nu cu nume şi nume", a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: cosmin mateiliviu ciobotariuconflict sepsilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare