Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a surprins Dan Petrescu pe Gică Hagi: ”N-am mai jucat niciodată aşa!” Ce a răspuns când a fost întrebat despre arbitraj

Cum l-a surprins Dan Petrescu pe Gică Hagi: ”N-am mai jucat niciodată aşa!” Ce a răspuns când a fost întrebat despre arbitraj

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 la Viitorul, într-unul dintre cele mai bune meciuri făcute de ”feroviari” în acest sezon. Dan Petrescu şi-a felicitat jucătorii, dar a lăsat de înţeles că a fost nemulţumit din nou de arbitraj.

CFR Cluj a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Jucătorii lui Dan Petrescu au controlat partida cu Viitorul şi campioana României a tras primul şut pe poartă abia în minutul 73. Dan Petrescu spune că l-a surprins pe Gică Hagi cu o nouă aşezare, 4-3-1-2, pe care nu l-a mai folosit, dar care l-a ajutat să controleze mijlocul terenului şi să anihileze jocul de pase al Viitorului.

”Nu cred că am ce să le reproşez băieţilor. Mai ales că am juca la campioana României, o echipă care pierde foarte greu acasă. Nu-mi aduc aminte cine a mai marcat două goluri. Am schimbat şi sistemul, n-am mai jucat 4-3-3, am jucat 4-3-1-2, n-am mai jucat niciodată aşa, am vrut să risc, i-am luat de sus şi prima repriză a fost perfectă. În prima repriză au ieşit la joc, au avut jumătate de ocazie şi a dat acel penalty. N-aş vrea să vorbesc despre arbitraje. N-am ce să le reproşez jucătorilor, dar despre arbitri nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Este prima victorie pentru CFR Cluj după trei egaluri consecutive. Dan Petrescu spune însă că echipa sa nu a făcut niciun rezultat prost în acest an şi jucătorii i-au depăşit aşteptările: ”Presiunea e mare, toată lumea vrea mult. E clar că rezultatele n-au fost cum voiam, dar nu am avut nici rezultate proaste. N-am pierdut nici cu Craiova, nici cu Steaua. În 2018 n-am avut rezultate proaste. Până acum, jucătorii au făcut mai mult decât ne aşteptam. Am luat acum un avantaj faţă de Viitorul, dacă ei câştigau intrau în lupta pentru titlu”, a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujfc voluntaridan petresculiga 1 

viewscnt
Articole similare