Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a transformat Jose Mourinho pe Harry Kane în cel mai bun pasator din Premier League: "În anii trecuţi nu am făcut asta"

Cum l-a transformat Jose Mourinho pe Harry Kane în cel mai bun pasator din Premier League: "În anii trecuţi nu am făcut asta"

Premier League

Comentarii

Parteneriatul dintre Son şi Harry Kane este principala sursă de goluri pentru Tottenham, însă lucrurile nu stau chiar aşa cum s-ar fi aşteptat orice fan la începutul sezonului.

În mod paradoxal, sud coreeanul este cel care înscrie mai mult, iar Harry Kane este omul cu pasele decisive. În fapt, Son Heung-Min este golgheterul din acest moment, din Premier League, cu opt goluri, în timp ce Kane este cel mai bun pasator, cu opt assist-uri. 

Atacantul englez, care a câştigat în trecut titlul de golgheter, a explicat la finalul victoriei cu Burnley transformarea din acest sezon.

"Cobor mai mult în acest sezon, jucătorii din benzi mă ajută să obţin mai mult spaţiu şi să scot capul din pământ, poate că în anii trecuţi nu am făcut asta", a declarat Kane. 

Tottenham este pe locul cinci în Premier League, cu 11 puncte, la două distanţă de Everton şi Liverpool, echipele de pe primele două locuri. 

Afla mai multe despre: harry kanetottenham 

viewscnt
Articole similare