Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum o descriu francezii pe Simona Halep înaintea confruntării Franţa - România din semifinalele Fed Cup

Cum o descriu francezii pe Simona Halep înaintea confruntării Franţa - România din semifinalele Fed Cup

Tenis

Comentarii

Ediţia franceză a Eurosport scrie că Simona Halep reprezintă principalul adversar al francezelor în semifinala de la Rouen.

„Simona Halep reprezintă principalul pericol pentru Franţa. Rezervată, neobosită, muncitoare, Simona a fost construită cu răbdare, fără zgomot, pentru a deveni una dintre jucătoarele formidabile din circuit. Simona nu vorbeşte mult despre ea. Nu există controverse, declaraţii zgomotoase sau ieşiri nervoase. Un anti-star. Nu ocupă acelaşi spaţiu în media precum Serena Williams sau Naomi Osaka.

Mică de înălţime, Simona şi-a construit jocul pe abilităţile de a returna tot, precum şi capacitatea de a anticipa punctele”.

Despre punctele slabe ale Simonei, aceştia scriu: ”A pierdut anul acesta în faţa unor jucătoare mai slab clasate. De asemenea, cedează sub presiune şi în momentele tensionate, având 3 finale de Grand Slam pierdute. Aşa că există speranţă pentru echipa Franţei, mai ales că Mladenovic o conduce la meciurile directe, iar Garcia a învins-o în trecut”.

Racheta numărul unu a României a fost lăudată şi de principalul ziar de sport din Franţa. L'Equipe a scris vineri că „Halep este patroana în misiune pentru semifinala Franţa-România. Numărul doi mondial conduce echipa României şi şi-a făcut din Fed Cup principalul obiectiv al sezonului”.

Afla mai multe despre: halepfed cup 

viewscnt
Articole similare