Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate câştiga CSM Bucureşti derby-ul cu Metz: "Trebuie să fim deştepte, să nu devenim nervoase, trebuie să fim cu mintea limpede"

Cum poate câştiga CSM Bucureşti derby-ul cu Metz: "Trebuie să fim deştepte, să nu devenim nervoase, trebuie să fim cu mintea limpede"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va întâlni, vineri, de la ora 19.00, în Sala Dinamo, echipa Metz Handball, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Jovanka Radicevici este nemulţumită că meciul se joacă în Sala Dinamo şi nu în Sala Polivalentă (ocupată de CE de lupte)

"Suntem conştiente că vin cele mai importante două meciuri din acest sezon. Am avut ghinion, am avut multe jucătoare accidentate, dar vom lupta până la final. Ne aşteaptă un meci foarte greu, deoarece ştim că Metz a jucat bine tot sezonul, dar eu cred în echipa mea, în fetele mele, în suporteri. Sper că vom face un prim pas bun.

Avem şanse să câştigăm, dar trebuie să fim deştepte în acest meci, să nu devenim nervoase, trebuie să fim cu mintea limpede, să luptăm în defensivă şi să încercăm să alergăm. Le ştim, le-am analizat şi ştim că trebuie să fim disciplinate în atac, inteligente, să nu le lăsăm să joace simplu cu noi. Ştiu că nu suntem aceeaşi echipă ca anul trecut, dar am încredere în această echipă, avem calitate chiar dacă nu avem cele mai bune jucătoare.

Ştiu cum ne-am pregătit şi ştiu că nu avem nimic de pierdut. Pot să promit că vom lupta până la sfârşit, iar atunci vom vedea dacă a fost suficent ca să mergem la Budapesta sau nu. Polivalenta este casa noastră şi am un sentiment ciudat pentru că nu este acelaşi lucru să joci în faţa a 5.000 de fani sau în faţa a 2.000. E total diferit, dar sper că fanii care vor veni le vor face pe jucătoarele de la Metz să evolueze cu greutate aici.

Sper ca fanii să ţipe şi să ne susţină. În Polivalentă era o altă senzaţie, dar nu mai contează, nu te mai gândeşti la asta când începe meciul. Poate e bine că atunci când lumea nu se aşteaptă la nimic din partea naostră vom reuşi un bun rezultat. Eu consider că şansele sunt 50-50", a declarat handbalista.

Afla mai multe despre: radicevici 

viewscnt
Articole similare