Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate Gigi Becali să dea marea lovitură în Liga I. Transferul care îi garantează liniştea lui Bogdan Andone! Jucătorul vrea să vină acum la FCSB

Cum poate Gigi Becali să dea marea lovitură în Liga I. Transferul care îi garantează liniştea lui Bogdan Andone! Jucătorul vrea să vină acum la FCSB

FCSB

Comentarii

Accidentarea lui Olimpiu Moruţan, care a suferit o întindere a ligamentului de la genunchi, ar putea deschide uşile pentru o mutare spectaculoasă a lui Gigi Becali. FCSB s-ar putea alege cu un super jucător.

Olimpiu Moruţan s-a accidentat şi va lipsi două luni, ratând astfel debutul de sezon atât în Europa League cât şi în campionat. Astfel, Bogdan Andone rămâne descoperit în zona ofensivă, acolo unde vor rămâne doar Florinel Coman, Florin Tănase şi Dennis Man.

Ieşirea din schemă a lui Moruţan, om pe care Becali îl anunţase titular indiscutabil în noul sezon, poate forţa un transfer la FCSB. Există şansa ca Becali să încerce să-l aducă mai devreme pe Darius Olaru, fotbalist care a semnat deja cu echipa roş-albastră, dar care va ajunge la FCSB abia în iarnă.

Dacă Becali ar dori să-l aducă pe Olaru mai devreme, atunci Gigi ar trebui să scoată din buzunar aproape 250.000 de euro. FCSB ar avea astfel un nou jucător U21 disponibil şi Andone ar beneficia de soluţii noi în zona de mijloc.

Olaru poate juca şi ca inter în sistemul 4-3-3 pe care Becali îl doreşte la FCSB.

Afla mai multe despre: becalifcsbolaru,  

viewscnt
Articole similare