Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum poate România să câştige grupa în Liga Naţiunilor

Cum poate România să câştige grupa în Liga Naţiunilor

Pariuri sportive

Comentarii

(P) România joacă ultimele meciuri din grupa Ligii Naţiunilor împotriva naţionalelor din Lituania şi Muntenegru.

Operatorul digital de pariuri şi cazinou Betano vă prezintă scenariile prin care „tricolorii” pot termina pe primul loc.

Scenariul A: România învinge Lituania, Serbia învinge Muntenegru

La aceste rezultate, Serbia şi-ar păstra avansul de 2 puncte în faţa României. Băieţii lui Cosmin Contra ar fi obligaţi să câştige cu Muntenegru în ultima etapă, iar sârbii să se încurce cu Lituania la Belgrad.

Scenariul B: România învinge Lituania, Serbia şi Muntenegru termină la egalitate

Este scenariul ideal pentru România, şi singurul care ne-ar permite un egal în meciul de la Podgorica. Înaintea ultimei etape am fi la egalitate cu Serbia, cu 9 puncte, unul mai mult decât Muntenegru. Având avantajul meciurilor directe cu vecinii din vest, „tricolorii” ar fi siguri de promovarea în Liga B cu 3 puncte în ultima etapă, dar şi un egal ar fi suficient dacă Serbia nu câştigă cu Lituania.

Scenariul C: România învinge Lituania, Muntenegru învinge Serbia

Cu aceste rezultate, România ar fi pe 2 în grupă, la un punct după Muntenegru, şi ar câştiga grupa cu o victorie împotriva lor, fără să ne intereseze rezultatul din celălalt meci.

Cine va promova în Liga Naţiunilor B?

Scenariul D: egal cu Lituania

Şansele naţionalei la primul loc ar depinde, în cazul unui egal cu Lituania, de un colaps al sârbilor. Victoria cu Muntenegru în ultima etapă rămâne obligatorie pentru Cosmin Contra, iar Serbia ar trebui să ia maxim 2 puncte din partidele cu Muntenegru şi Lituania pe care le va juca la Belgrad.

Scenariul E: înfrângere cu Lituania

Un singur set de rezultate ne-ar ajuta dacă am pierde meciul de sâmbătă. Serbia – Muntenegru trebuie să se termine la egalitate, altfel şansele noastre ar fi compromise înaintea ultimei etape. Apoi, în meciurile decisive, România are nevoie de victorie în Muntenegru, dar şi de un succes al Lituaniei în Serbia.

În fiecare zi, Betano oferă cu cote cu marjă 0% pentru cele mai importante meciuri din Liga Naţiunilor A!

 

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare