Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a descurcat Golofca la primul meci de la revenire: ”Am avut o partidă destul de grea!”

Cum s-a descurcat Golofca la primul meci de la revenire: ”Am avut o partidă destul de grea!”

FC Botoșani

Comentarii

Cătălin Golofca a fost titular în FC Botoşani - Juventus Bucureşti 0-0, dar a fost schimbat în minutul 76. Fostul mijlocaş al FCSB-ului spune că a încercat să facă un meci cât mai bun, dar adversarii l-au surprins.

FC Botoşani a făcut un rezultat surprinzător contra ultimei clasate, scor 0-0. Cătălin Golofca, unul dintre cele mai importante transferuri făcute de Botoşani în această iarnă, a fost titular, însă n-a ieşit prea mult în evidenţă. Revenit de la FCSB, Golofca n-a reuşit să fie decisiv pentru echipa sa şi a fost schimbat în minutul 76.

Mijlocaşul de 27 de ani spune că meciul cu Juventus Bucureşti a fost neaşteptat de greu: ”Eu am încercat să-mi fac jocul, am avut un meci destul de greu. Eu mă antrenez bine şi, când joc, dau tot ce pot. Două puncte mari pierdute, aveam nevoie de victorie astăzi, dar se întâmplă la fotbal să mai pierzi, să mai faci egal. Mergem mai departem, mai avem trei meciuri importante, vedem ce va fi. Concentrare a fost, noi am pregătit meciul într-un fel, am jucat altfel, din păcate”.

Afla mai multe despre: catalin golofcafc botosaniliga 1juventus 

viewscnt
Articole similare