Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a descurcat la alegeri Viorel Cataramă, omul care spunea că vrea să cumpere Dinamo. Fotbaliştii Naţionalei au mers la vot

Cum s-a descurcat la alegeri Viorel Cataramă, omul care spunea că vrea să cumpere Dinamo. Fotbaliştii Naţionalei au mers la vot

Dinamo București

Comentarii

Alegeri prezidenţiale 2019. EXIT POLL ora 21:00. Cum s-a descurcat la alegeri Viorel Cataramă, omul care spunea că vrea să cumpere Dinamo

Alegeri prezidenţiale 2019. Rezultate EXIT POLL ora 21:00

Klaus Johannis 39%

Viorica Dăncilă 22%

Dan Barna 16 %

Mircea Diaconu 7%

Kelemen Hunor 3%

Viorel Cataramă 0.3%

Viorel Cataramă, omul care spunea că vrea să cumpere Dinamo

După ce au circulat pe internet mai multe zvonuri, privind cumpărarea clubului Dinamo de către Viorel Cataramă, omul de afaceri s-a folosit de reţelele de socializare pentru a confirma interesul pentru gruparea din "Ştefan cel Mare".

“Am înaintat domnului Negoiţă oferta de cumpărare a 50,10% din clubul Dinamo. Am pregătit o garanţie bancară în valoare de 500.000 de euro pentru garantarea tranzacţiei. Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are. E o chestiune de negociere pentru a aduce toţi dinamoviştii alături de acest club, pentru a se relansa spre marea performanţă. Mă bazez pe sprijinul tuturor dinamoviştilor”, declarease Cataramă, pentru ProSport.

Tricolorii au votat şi ei

Băieţii lui Cosmin Contra şi-au exprimat dreptul la vot în cursul zilei de duminică.

O parte dintre ei au votat prin corespondenţă, din străinătate, iar alţii în oraşele din ţară unde evoluează în cursul zilei de astăzi. Câţiva, împreună cu tot staff-ul naţionalei condus de Cosmin Contra, au votat acum la Mogoşoaia, lângă cantonament anunţă site-ul frf.ro.

Alegeri prezidenţiale 2019 - Horia Tecău a votat la Londra, naţionala feminină de tenis de masă a votat la Tokyo

Horia Tecău a votat la Londra, pentru alegerile prezidenţiale, el aflându-se în capitala Marii Britanii pentru participarea la Turneul Campionilor. Lotul naţional feminin de tenis de masă a votat, duminică, la Ambasada României din Tokyo.

Bernadette Szocs, Daniela Dodean, Eliza Samara şi Adina Diaconu au fost prezente încă de la primele ore ale zilei în secţia de votare de la Ambasada României pentru a-şi exprima votul.

Alături de ele, au votat şi ceilalţi membri ai delegaţiei: Viorel - antrenorul principal, Beatrice Romanescu - manager PR&Marketing FRTM, Sebe Elena - antrenor secund, Eduard Crăciun - medic, Mioara Sincan - psiholog şi Ion Anghel -maseur.

Afla mai multe despre: viorel cataramă 

viewscnt
Articole similare